Friday, January 28, 2011

road run 11',,,,,,,,,,,,,,my endless sweet memory,,!!

alamak!!!road run dtg lg,,!!!mlas rsew nyer,,!!!tp nk wt cner,,dh lumrah idop aq sbagai plajar di skola SMKA simpang 5,,asal awl taon je mesti ader road run,,!!dh la jaoh plak tue,,cam nk tercabot kaki rse,,taon nie aq slaku wakil uma merah@ firqah umar al-khattab,,red team smemang nyer mrupekan rumah sukan yg paling hebatt kt skola aq tue,,haha,,ntah ye ntah tidak,,x tau la,,,,













actually road run nyer wt smlm tp x jd coz ujan turon sgt lebat mcm tau2 jer yg kitorg mlas nk g roadrun,..haha,,ptang tue lepak2 jer kt dorm,,,masyuk gler rsenyer dok kt dorm,,ujan turon mencurah-curah menyebabkan kitorg lene dibuai mimpi,,,berteman kan katil yg empuk dan bantal yg lembut,,,haha,,tp tido kitorg diganggu dgn pekikan dr koman2 yg suroh turon kawad,,,haha,,terponteng kawad plakk,,tp mujo koman kesayangan aq x mara,,





                                                          




                          yea!!!arie nie x blaja,,,!!best nyer,,!!cg x sempat nk bg omwork bnyk2,,,pg2 dh ader roadrun,,,mmandangkan arie nie arie blek kg,,kitorg dh packing awl2 dah,,bese la smangat sgt,,mcm2 persiapan yg kitorg wt utk roadrun nie,,banner la,,batang2 comey la,,kain merah n bnyk lg,,,nie sume utk mnaikkan smangt uma sukan la,,,tue blom campur ngan lgu2 yg kitorg reke utk uma sukan,,mmg smangat arr sume,,
                                  


tkott gler siott nk road run nie,,dh la sumer terror2,,,,dh la aq x srapan lgsg kt ostel td,,lapo gler rsenyer,,tkott jer pengsan tnga jln,,,berdebar time dnga pengetue bunyikan siren time mule roadrun tue,,time lari mmg cungap gler,,lg2 rmi org,,ponat x terkato!!,,tp aq still lari jer coz klu aq berenti tkot pancit plakk,,akhir nyer aq berjaye smpi ke skola dlm keadaan slamat dan sihat wal'afiat,,aq tlah berjaye mendapat tempat yg ke -11,,ok wt,,bkan snang nk dpt nombo,,kire bersyukur la tue,,lg2 taon akhir nie,,dpt la menyumbang mate utk rumah sukan,,






                                       






                                                     


                     bole pndg2,,,jgn bengang2,,,,
                      tgk kami menang,,bertambah berang,,,,,,,



                       rumah merah hot 2 go,,h.o.t.t.o.g.o,,,aummm!!!     
                          H.O.T.T.O.G.O..aummmm!!!!!!




                          rumah merah,,memang slalu gempaq,,,
                             tgk sajer jgn batak2,,,,,,
                           taon ini merah menang pulak,,!!!!!!!!!!!!!!!!




                                  


                                  



                                lawak plakk rse nyer bile tgk membe2 aq yg smangat nie,,,huhu,,cdey la,,lpas nie aq dh x dpt nk lari ngan diorg dh,,mesti aq rindu gler ngan diorg nnti,,haha,,so,,ini jew la yg aq bley share ngan korg,,pesanan dr pihak penaje,,MAJULAH SUKAN UTK SLISS,,!!!
                                                  



                                   

No comments: