Friday, January 7, 2011

cerr 2011!!!!!

hah??!!!,,,x cyer nyer,,!! skejp jer dh taon 2011,,,it mean aq dh msok form 5 dh skang!!!OMG!!tkowt nyer nk spm!!!!pastue taon nie dh la taon last aq skola,,lpas nie mesti aq rindu gler ngan kwn2,asrama,,,,but skola,,mybe x kowt,,haha,,,



glitter-graphics.com



taon nie aq brazam nk study btol2,,,dh x nk maen2 da,,,,wt hal kt asrama,,skola,,rse cam nk jd baek dr sebelum nie,,,nk dptkn 11 A+!!!!!mudah-mudahan,,,amiin,,,




klu psl brat bdn plakk,,aq nk tambah lg aq pnyer bratt bg normal,,x nk arr asyek underweigt jerr,,,tp klu nk kate aq x mkn kt ostel aq mkn bnyk jer,,,lg2 ayam,,feveret aq tue!!!,,,aq gram ngan org yg ckp aq ske diet,,x men arr nk diet2 nie,,,ape yg ader aq mkn jer,,,peduli hapew,,,





taon nie aq igt nk kurg2 kn on9,,,,dh lbeykn blaja jer,,,haha,,,nnti lpas spm aq nk on9 puas2,,,x der sper bley kcu,,,,n aq x nk minat korea bnyk sgt,,,nnti asyek brangan je kg,,,,tengok arr nnti,,dh abes spm aq nk tgk cterr korea bnyk smpi muntah2,,,,haha




taon nie x best arr,,dpt dorm kt tingkat 3,,pnatt glerr nk jln,,,lg2 bile time bgn tido,,ngan mamai nyer kene turun tingkat 3 utk mandi kt kolah,,,huh!!ponatt,,,dh la jaoh dr toilet,,surau,,bp,,skola,,sjerr jer nk dere aq,,,lg satu kt dorm tue dh la bnyk nyamok,,asyek gigit aq jer,,nk tido pon ssah,,,cube korg bayangkn kol 3 pg klu nk g toilet,,rse cam nk kencing kt tangge je,,pnat nk jln,,dh la toilet kt aras 3 asyek x der air jer,,,


glitter-graphics.com


klasss,,,,,,aq stay klas cam taon lpas,,,,hepy gler klas aq taon nie coz bdak laki nyer ader 4 org jer,,!!!!bahagia gilaaa!!,,x der la aq sgann sgt cam nie,,sdey arr cg rozai x dpt ajr aq +math,,,dh la dier sorg jer yg bley bg aq smgt nk blaja +math,,,x psl2 kene amek tuisyen,,,terkorban duitt,,tp x per la,,arp2 aq dpt A+ dlm scary subjek nie,,amiin,,,taon nie aq arp name aq x der dlm buku lembaga disiplin,,klu cam taon lpas asyek2 name aq je yg kene catit coz slalu dtg lmbt,,,tp mujo taon nie programme dh brubah,,g skola reramai,,,x der arr kene catit name,,,huhu





bilik prep aq kt bp2,,,ader mozek tue,,haha,,kwn2 kt bp bnyk yg brubah,,ader yg kene tuka kt bp1,,,tp aq hepy ngan bp baru,,coz ader sket smgt baru,,,maklom la,,taon bru la katekn,,,haha!!!time prep pown x bising sgt cam taon lpas,,,haha,,mybe sbb ader kesedaran kowt,,,haha,,kwn2 kt meje bp aq still same,,daem ngan atirah,,,tp aq time prep x ske senyap jer,,mesti sembang ngan diorg coz kitorg slalu bergosip,,haha,,



antare azam bru aq nk kumpul duit mnyk2,,,nk stabilkn ekonomi idop aq,,,x nk boros sgt n berhemah time berbelanje,,,lg pown kt skola aq msok kelab perlancongan n kewangan,,nnti klu dh ader duett bnyk bole beli mcm,,haha,,actually aq mmg x ske blanje sgt,,aq igt nk amek group kutu kt ostel tue,,lg snang aq nk kumpul duit,,hehe



No comments: