Friday, September 9, 2011

FLY BERAYE~




                              haha~besh nyer arie nie dpt fly from ostel yg tersayang~lg2 ngan membe2 aq,,,huhuu~ actuallt x rancang pown nk fly,,tp bile memikirkan nie taon last aq ngan kwn2 aq,,teringin plakk nk bwk diorg g berayeee~~~~make dgn itu sgale persiapan tlh dibuat,,,ader dlm 4 org yg ikot aq fly termasok sorg membe aq yg nk ikot skejp,,ader aq,daem,che'are,wnie n jiha,,,b4 tue ader ribot kuat gler kt ostel ,,cuak pown ader gak coz kitorg mner g surau time tue,,dok nyorok  kt dorm jer,,heheee~tp alhamdulillah sume nyer bejalan dgn lancar,,,bile dh smpi uma,,mmg kcoh jd nyer,,lg2 aq bwk rmi membe2 aq,,thanks sgt kt ibu aq coz dh sedia kan spaggeti bolognise,,mmg sodaap~pastu kitorg lepak2 jp sambil tgk tv n sembang2,,,bile ptg kitorg plan nk beraye uma sorg membe aq yg dkat2,,ape lg,,lpas asar kitorg pown berbaraan le rmi2,,,malu pown ader tp x wt cner,,bile dh rmi2 jdi ilang plakk,,lpas beraye uma shahira shahroom membe2 aq yg len ajk aq g beraye uma lg sorg membe kitorg,,ape lg,,aq pown join je la,,make rombongan pown diteruskan,,tp,,yg sdeyh nyer membe aq tue x der kt uma,,baru je klua g berurut,,,hancur atie kitorg~lastly,,kitorg ternmpk uma cekgu kitorg yg sgt besa n canteq,,ape lg,,,serang!!!!!mujo cekgu aq ader kt uma,,kitorg pown beraye la sambil sembang2 ngan cg n wife dier,,,TQVM to cekgu darunai n wife coz sudi sambot kitorg,,,



haha. cam pelik je,,, orang raye pakai baju kurung kitorg raye pakai baju skola ,,haha!!maklumlah , itu kann baju raye stail baru ,, haha ,, tak pernah dibuat orang pun , haha . tapi itu kenangan plg manis kitorang . Satu kampung tengok kitorang jalan jalan macam kanak-kanak ribena , siap bawak kamera lagi sepanjang jalan .. Kejap 2 "heh ! sini amek gambar aku . Cepat2 ! " haha. Cam batak kann . Dah la pakai baju sekolah , n  TUDONG LABUH . Nak ceritakann panjang -panjang ponn cam takde makne pasal korang ponn rajenn ke nak bace ? haha , mintak maaf lah ye ayat kasar tpi inilah hasilnye sepanjang pejalanan baraan kami .. HEHE


b4 g raye~

kt uma shahira syarom,,PEACE YO !!

duit raye first .. HAHA !
jln2 carik duet rye,,,~

bersama owner lot yg comel~
nampak suci je muke ,,
alalala~ tomeynyew ,,
mne tuen rumh ny ,, hiii !
waaa ! besarnye pintu ny ..
keceriaan jelas terpancar ,, hehe
lalala~
snyuuummm~                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

2 comments:

Bintu Zainal said...

walaweii

baraan pakai BAJU SEKOLAH ?
SKEMA banget !

hehe..asal tak datang umah aKU ? grr :):)

◕‿◕ nurul huda bt.mohamad @ miss kirana karmila said...

kah3!!!x sempat meyh,,,jaoh sgt uma muuu,,,,,biar skemaaslkan dpt beraye~