Saturday, September 24, 2011

TRIAL + ANNUAL DINNER

                 
                                TRIAL YG MENDEBARKAN~


   PERRHHH!!!bkan maen mencabar soaln2 trial nie,,,,tp alhamdulillah aq dpt menjawab sume soalan,,btol ke idok,,x tau la,,,tawakkal sudaaa,,,lg2 minggu nie mmg sgt busy,,terkejar-kejar nk bce buku,,,almaklomla,,,study last2 minute,,cam nie la,,,


                       aq nk ucap trime kasih bebnyk kt membe2 aq yg dh bg tjok spot n bocor kt aq n yg len2...at least dpt la membantu aq gak,,,,huhu~lg2 buat kwn2 aq yg kt skola len,,haha,,SDAR X SDAR RUPE NYER DH NK EXAM DH AQ NIE,,lg sebulan lbeyh jer nk menghadapi SPM,,,(sijil pelajaran m'sia,,atau lbeyh dikenali dgn "sijil penderaan mental",,,)dh lamer aq mendambakan kemerdekaan yg abadi,,mudah-mudahan aq dpt wt dgn yg terbaekk skali,,,,ameen,,


                                TARGET FOR MY TRIAL SPM:-

                                BM:-A+,,,(arp2 mencapai target,,,)
                                BI:-A,,(skali sekale nk gak A,,,)
                                B.ARAB:-A,,(lughatul dhad,,,mumtazah!)
                                PQS:-A+,,(x kn x nk A kowt,,,)
                                PSI:-A+,,(nie lg 1,,,arp2 A lg la,,,)
                                MATH MODERN:-A+,,(saye cinte math mod!!!)
                                SEJ:-A+,,(huh,,ngantok2 pown target mesti A!!!)
                                ADD MATH:-D,,(hehee,,klu dpt 40 mmg dh ckup bersyukur dh,,,ssah gler nk mati!)
                                PHYSICS:-C,,(kdg2 aq minat,,tp kdg2,,,,mcm x,,tp aq akn cube gak,,,!)
                                KIMIA:-D,,(aq dh surrender awl2,,,,aq x ley tol blajo mende yg aq x nmpk,,,!!!)
                                BIO:-C,,(klu nk jd doktor mesti capai target,,,!)

                                                  SPM 2011,,,,

                                      SAYE NK 11 A+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


                       ANNUAL DINNER,,,

                        ehh!!!pengetue  nk bersare la plakk,,seda x seda nie taon akhir dier berkhidmat kt skola aq,,,anyway,,kpd PUAN HAJJAH FATIMAH BT.ABDULLAH,,,trime kasih bebnyk coz dh bnyk menyumbg bakti kt skola aq,,,kitorg sgt menghargai kamu yg telah mentransformasikan skola smpi ke thp nie,,,mmg gorgeos la!!!!

haha!sbb pengetue kitorg yg tersayang la kitorg selaku f5 amek exam mlm,,demi nk meraikan pemergian bonde kitorg nie,,,huh,,x pna2 aq jwb exam mlm,,tetibe jer jd kt kitorg plakk,,tp x per,,sume nie sweet memory kitorg,,bkan snang nk jwb trial exam time mlm,,huhu~


snyuuummm,,,
membe 1 meje jamuan,,



                         sempena dgn persaraan pengetua yg terchenta,,,skola aq ader wt annual dinner,,tp x la best mner coz kitorg tnga mood trial,,,atie cam x tenang jer nk enjoy lbey2,,,,,,,,,


                                                  sekitar majlis annual dinner utk persaraan pengetue,,,,
haa,,mkn jgn x mkn,,,

b;same nadira n alya,,
b4 annual dinner,,

smile!
peace yo!!!!


                                 sok nyer plak,,(jumaat) mantan pengetue kitorg disambut lg~bkan maen sunggoh!,,pg2 bonde dh biarak ke dataran skola yg dikenali sbgi dataran fatimah,,perrhh!dataran skola dh ader nmer plakk,,aq yg lg lmer dr dier kt skola tue pown x pna menempa nmer cam tue,,mner x nyer,,org dh menyumbg bakti la katekan,,,pengetue diarak mcm pengantin,,siap ader kete polis lg tue,,pastu ader persembahan kawad lg,,,




                             bile kt dlm dewan kirorg pown denga la kate2 terakhir dier,,mmg sdeyh,,tp trime je la,,time pengetue tnga sibuk bg ucapan,,aq pown ape lg,,boring + ngantok stengah mati,,kitorg study la b.arab,sembg2,bce surat khabar n usya2 org,,pastu bile ader persembahan montaj bru la kitorg fokus blek kt majlis tue,,dpt la tgk muke2 pengetue time mude2 dulu,,mmg cun!x tipooo,,,,siap ader lagu OH FATIMAH lg tue,,berkaraoke la kitorg reramai,,haha!



time majlis persaraan pengetue~
                                            
                                                                          
dpt tugasan jd penyambut pengetue plakk!

membe2 terchenta!

itu dier pengetue aq,,,
last memory pengetue n guru2,,

membe~

ayda n alya~
                                                

Friday, September 9, 2011

FLY BERAYE~




                              haha~besh nyer arie nie dpt fly from ostel yg tersayang~lg2 ngan membe2 aq,,,huhuu~ actuallt x rancang pown nk fly,,tp bile memikirkan nie taon last aq ngan kwn2 aq,,teringin plakk nk bwk diorg g berayeee~~~~make dgn itu sgale persiapan tlh dibuat,,,ader dlm 4 org yg ikot aq fly termasok sorg membe aq yg nk ikot skejp,,ader aq,daem,che'are,wnie n jiha,,,b4 tue ader ribot kuat gler kt ostel ,,cuak pown ader gak coz kitorg mner g surau time tue,,dok nyorok  kt dorm jer,,heheee~tp alhamdulillah sume nyer bejalan dgn lancar,,,bile dh smpi uma,,mmg kcoh jd nyer,,lg2 aq bwk rmi membe2 aq,,thanks sgt kt ibu aq coz dh sedia kan spaggeti bolognise,,mmg sodaap~pastu kitorg lepak2 jp sambil tgk tv n sembang2,,,bile ptg kitorg plan nk beraye uma sorg membe aq yg dkat2,,ape lg,,lpas asar kitorg pown berbaraan le rmi2,,,malu pown ader tp x wt cner,,bile dh rmi2 jdi ilang plakk,,lpas beraye uma shahira shahroom membe2 aq yg len ajk aq g beraye uma lg sorg membe kitorg,,ape lg,,aq pown join je la,,make rombongan pown diteruskan,,tp,,yg sdeyh nyer membe aq tue x der kt uma,,baru je klua g berurut,,,hancur atie kitorg~lastly,,kitorg ternmpk uma cekgu kitorg yg sgt besa n canteq,,ape lg,,,serang!!!!!mujo cekgu aq ader kt uma,,kitorg pown beraye la sambil sembang2 ngan cg n wife dier,,,TQVM to cekgu darunai n wife coz sudi sambot kitorg,,,



haha. cam pelik je,,, orang raye pakai baju kurung kitorg raye pakai baju skola ,,haha!!maklumlah , itu kann baju raye stail baru ,, haha ,, tak pernah dibuat orang pun , haha . tapi itu kenangan plg manis kitorang . Satu kampung tengok kitorang jalan jalan macam kanak-kanak ribena , siap bawak kamera lagi sepanjang jalan .. Kejap 2 "heh ! sini amek gambar aku . Cepat2 ! " haha. Cam batak kann . Dah la pakai baju sekolah , n  TUDONG LABUH . Nak ceritakann panjang -panjang ponn cam takde makne pasal korang ponn rajenn ke nak bace ? haha , mintak maaf lah ye ayat kasar tpi inilah hasilnye sepanjang pejalanan baraan kami .. HEHE


b4 g raye~

kt uma shahira syarom,,PEACE YO !!

duit raye first .. HAHA !
jln2 carik duet rye,,,~

bersama owner lot yg comel~
nampak suci je muke ,,
alalala~ tomeynyew ,,
mne tuen rumh ny ,, hiii !
waaa ! besarnye pintu ny ..
keceriaan jelas terpancar ,, hehe
lalala~
snyuuummm~                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Thursday, September 1, 2011

sekitar rayer 2011!!!!!

 
1 family,,,,,time raye kt kampong tanjong rimau dlm,,,,,

smlm sesi bermaafan,,,,

spupu2 lelaki,,,,,,

yea!!!!!!saye dpt duett rayer,,,,,!!!!

tnga sronok beryer,,,,,!!!

gaye candid,,,,,


                       saye ign mengucapkan SELAMAT HARI RAYE AIDILFITRI,,,,,sgale salah silap harap dimaafi,,,,,,yahooo!!! x sabo nyer taon dpan nk rayer giler2 sakan,,,,,,,,!!!!!1