Tuesday, February 21, 2012

2 FILEM DALAM SEHARI...

any0ng hasey0,,!..whohoa..!!!besh nyer arie nie ( 21/2/12 )..now belog aq yg burok nie dh mancapai follower yg ke-100..gumbiera rasa atie bile tgk belog sendiri dh ader peningkatan..syabbass cik karmila !..HEHEHH..actually aq tak penah nak harap dapat kumpul follower sampai beribann..yg penting aq dapat cerita something yg berlaku kt dalam idop aq supaye bile aq dh ader cucu + cicit nnti bolehh bukak balik belog aq sendiri nih..HEHE..* terberangan over-dose plakk ~

karmila,nomey,olex,epaa,,

bersantai dpan one plaza,,

lunch @ kfc,,,

luv chronicles than hantu dlm botol kicap,,


arie nie jugak sangadd best bagi aq coz dapat hang out same-same ngan membe-membe terchenta..! kitorg dapat jalan-jalan tgk wayang @ ONE PLAZA,KUALA SELANGOR..actually mula-mula kitorg igt nak maen bowling jer tp bile tgk kt tempat boling tue cam sesak ngan dak-dak sekola yg sibuk practice bowling rase cam tawar atie plakk nak maen sekali..rase cam rimass coz banyak sangat org..disebabkan kitorg smpi awl maka dengan itu kitorg pown lepak kt area tempat tue sampai la pawagam mula bukak..bukan 1 tapi 2 filem yg kitorg tgk..sebab kitorg nak abiskan saat-saat indah bersame sepanjang arie tue..WAHAHA..
FIRST FILM :- HANTU DALAM BOTOL KICAP,,
KOMEN:- kalau org macam aq mmg sangat tak suke filem macam tue coz terlalu busann pastue jalan cerita nyer tak menarik atie n sanubari aq langsung..pelakon nyer pown ntah ape ape ntah..so aq just bole bg 2 bintang kowt..rase cam menyesal pulakk bile lepas tgk filem nie..HUHU
....
* kalu director tue bace belog aq konfem dier akn saman aq cukup-cukup..ngee~
^___^


SECOND FILM :-CHRONICLES,,
KOMEN :-filem nie not bad arr..mule-mule macam pelik gak tp lame-lame tgk sumpah filem nie mmg best coz ade melibatkan super power yg natural..siap bole terbang-terbang lagi tue....mmg suspen gak bile tgk..actor-actor nyer pown mmg hensem-hensen belaka..naik juling tgk kecomelan diorg tue..mat salih mmg ler..tue belum masuk pasal mamat korea lagi..konfem aq bole bagi 5 stars..!!!HEHE
not bad...
best..best..



bahagie sungguh bile tgk dua-dua filem tue..cube korg bayangkan panggung yg besar gedabak tue..just kitorg 5 org jer yg tgk filem-filem tue sampai abes..dh macam bapak kitorg punya pawagam dh..siap bole melunjur kaki + bersila + baring lagi tue sambil menonton..HAHA..tue la untung nyer bile pegi time arie -arie biase..org pown tak ramai..maksiat tak berleluase..KIH3!

SPECIAL CREDIT :-

PENAJA LOKASI :-one plaza.k.selangor,kfc & tesco kuala selangor serta kedai-kedai baju yg mengambil bahagian..
WATAK -WATAK YANG MENJAYAKAN :- aku ( cik karmila ),nurul husna ali,nurul huda nasruddin,haifatul nazirah,nur mahirah + kakitangan one plaza,kfc n tesco yg cun + encem...
TAJAAN POP-CORN + DRINK :-cik haifatul nazirah ( orang baru dpt gaji..)

TAJAAN KENDERAAN :- MR.ALI ( green wira aerobeck..)

1 comment:

IraNomey said...

terbaekkk!!!syuker2,sweet memories ever!!haha