Sunday, February 19, 2012

BE.WAW.RE.NGE BORING !

any0ng hasey0..! aiseyhh..bile dok uma lame-lame rase cam b0ring setengah mati :( sumpah i tell u dok kat uma lame-lame memang boleh jadi gilaa !!!..lain la kalau kat ostel dolu-dolu..dok lama-lama pun tak apa  :) gerenti tak boring sebab ada ramai kawan yg boleh kite share cerita same-same  ^_~  sejak dudok kat uma nie aq dh jd mcm jiwe yg tak bernyawe..macam orang yg dilande kemurungan -___- nak cakap pown macam tak tergerak mulut  +___+ rase macam dh boleh hafal perjalanan idop aq tiap-tiap arie..bile celik mate je solat subuh pastue pagi-pagi tgk tv pastue bile boring bukak komp pastue bile boring lagi termenung pulakk pastue bile boring lagi carik makanan kt dapur pastue bile boring lagi belek-belek phone pastue bile boring lagi dudok diam-diam sampai lah aq tutop mate balik...







kadang-kadang timbul pulak keinginan utk carik kerja tapi bile dipikir-pikir sampai bile aq nk kerja..??kerja ape..??bile tgk reaksi ibu + ayah aq macam diorg susah nk kasi aq kerja..diorang lagi suka tgk aq dudok kt uma je..aq nie pown bukan nyer berpendirian tetap pown..kejap rase nk keje..kejap rase malas nak keje pulakk..kawan-kawan pun ramai yg ajak pegi kerja same-same tp tak tau la nak pegi ke tak..



bile hujung minggu kembar aq akan balik rumah..time tue baru aq rase tak boring sebab banyak bende aq nak cerita ngan dier..kalau dh kembar mmg la rapat..mane tak nyer..sejak dari rahim lagi aq dh ditakdirkan mempunyai kembar..ntah-ntah sejak dalam perut lagi habit kitorg mmg suke bercerita + bergosip bersame..HEHE..by the way gud luck utk kembar aq (nurul husna bt. mohamad) yg akan menduduki peperiksaan STAM pd taon nie..

No comments: