Sunday, March 4, 2012

HEPPY WEEKEND~

any0ng hasey0...! what's up guys..??! lame nyer dh tak bukak blog sendiri...bile lepas tgk rancangan nona @ tv3 td rase macam nak bukak blog la pulakk....bile mula mula bukak blog tiba tiba rase macam nak bace entry kengkawan blogger..rase macam menarik bile bace entri entri sorang blogger yg jadi mangse tipu oleh seorg budak yg baru primary school..mmg kesian sangat..tapi takpe,aq puji cara dier nak prove kan kebenaran..salut lah sama dia...nie ha blog yg aq cakap tue.........................................
                                                        

                                                  http://liriklagulife.blogspot.com/

ALHAMDULILLAH..now hidup aq penuh dengan macam-macam perkare yg buat aq lebih matang...

KERJA..?? aq suke sangat ngan tempat keje aq..daripada aq dok melepak kat rumah tak tentu arah lebih baik aq carik kerja..lagi pun aq dh abes amek lesen..ape nak susah..drive sendiri pown boleh..dapat la isi masa lapang sikit..pengalaman pown dapat,side-income pown dapat..HEHE

RESULT..??!..OMA ! rase sangat takut bile dah masuk bulan 3..22 febuari nie result spm dh keluar..anyway..yg penting aq akan banyak berdoa & bertawakkal supaya result aq memberansangkan..ameen..

KOREA..??!..now aq bnyk tgk mcm-mcm citer korea kt chanel KBS tue..nk tgk online macam tak sempat sebab kene kerja..aq suggest kat korg tengok la citer DREAM HIGH 2 & WILD ROMANCE..mmg best...(bagi penggemar korea macam aq,,)
setiap arie isnin & selase..9.04 pm
setiap rabu & khamis 9.04 pm
 
overall..selamat berhujung minggu..thanx for reading my entry...may ALLAH bless u all...ameen...

No comments: