Thursday, March 8, 2012

JALAN-JALAN CARI MAKAN...

any0ng hasey0,,! best nyer rase semalam (8/3/12) coz kite dapat hang out ngan membe2 yg tersayang,,dh lame rase nyer tak lepak sesame...mase kitorg pegi kusrsus kat kolej lomuniti semalam (7/3/12) kitorg cadang nak keluar sesame arie nie,,,maka dengan itu,pada hari ini akhirnya kite dapat berjalan-jalan 1 pekan sg.besar..semua yg pegi 8 org...actually kitorg nak ajak ramai lagi tapi yg free hanya lah kitorg sahaja..yg lain lain tue ade yg jaoh la,keje la..nie pun mujur la kite off..dapat la meronggeng ngan mereka mereka nie semua...
ratu-ratu kolestrol sekalian~

kitorg sume mmg target berjalan-jalan hanya utk mencarik makanan sahaja...first station kitorg kat hana briyani gam..time tue ade beberapa kawan kite yg merengek tak sarapan lagi..apa lagi..teman kan je lahhh...lepas tue perjalanan kitorg diteruskan utk melawat teman teman kami yg sedang bekerja di sekitar pekan tersebut...mula-mula kitorg melawat yana..thanx sangat sangat kat dia sebab sudi utk menaja lunch kitorg kat KFC...nyum3!

haha,,gadis giler pink..!?

kenangan semasa kursus @ kolej komuniti kelmarin..

nie la kastard jagung yg kitorg buat,,

credit to miss yana (tudung orange) coz menaja kami,,!

nie lah dia penyeri kenduri kami @ kfc,,!



No comments: