Wednesday, March 21, 2012

RESULT SPM KU !


any0ng hasey0,,!!! perrh  ! gilerr cuak hari ni sebab seluruh pelajar spm sesi 2011 akan memikirkan slip keputusan yg akan diorg sume dapat....setelah sekian lame nye tidur tak lena , makan tak kenyang , mandi tak basah dek memikirkan result yang akan keluar...maka dengan itu jatuh lah tarikh keluar result pada hari ni...

bukan main kecoh,cuak,takut,seram lagi aku & kawan kawan memikirkan result yg bakal keluar..kalau kat FB sume orang akan berteka teki dengan result yg diorg bakal dapat,pastu siap ada yang ber-forward-forward kan mesej yg berkaitan result yg bakal keluar..ade yg berbaur ugutan pun ada....haish..! menakutkan betul...

21 mac 2012   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMG ! result dah keluar la...bile malam sebelum result keluar..debaran semakin terasa....ada jugak yang mesej macam-macam...semua nya tanye.......

"ehh..nak pakai baju pe,,??"
"tudung ape,,??  "
"pakai tudung labuh ke bawal..??shawl,,??"
"pegi ngan sapew,,?"

haila ~ menambah pening kepale aku je...macam macam kerenah kawan kawan aku ni...

bile sampai sekolah....pheeww..giler segan bile tengok budak budak sekolah dengan songkok ngan tudung labuh diorg..aku pulak..??cukup cukup syarat menutup aurat saje..HEHE..punya la lame menunggu ( dah macam nak mintak sedekah pun ada,,) finally cekgu cekgu pun turun ke dewan seminar dengan muka yang serius * sambil bawak fail result..aduhh ! setelah beberape lama nya menunggu kat luar dewan seminar * cuak nak amek result...finally aku pun mengatur langkah...time tue macam macam reaksi yg aq dapat lihat..ade yg nangis macam putus cinta,melompat lompat macam monyet,tak de reaksi.....hmm aq pun tak tau nak cakap macam mane feeling aku time tue....

JUST NAK SHARE :- keputusan SPM 2011 daerah sabak bernam...sekola aku no.2....
http://www.ciklaili.com/2012/03/keputusan-spm-2011-daerah-sabak-bernam.htmlbile sampai turn aku......rasa macam nak mati bile pegang kertas result sendiri...cekgu pun wat muka serius lagi la aq macam nak pengsan...!!!!!sekali bile pandang...* dengan tangan yg menggeletar...aq sambut dengan macam macam feeling...nak gelak tak bole,nak nangis pun tak bole...tapi cukup la aku cakap kat sini yg aq berpuas hati dengan result aku..sebab semua lulus!!!!!!!!kire result aku tak la cacat sangat sebab tak de sebijik pun yg gagal....aku jugak nak share ngan korg yg aq punya ADDMATH dapat B!!!!!!!!!!!!!! thanx to ALLAH...kalau tak sebelum nie aku penah lulus just sekali je..subjek math modern dapat A !!!begitu jugak ngan subjek subjek teras yang lain..CEMERLANG..!!!pastu subjek subjek sains aku credit...subjek quran sunnah & syariah aku pun mencantikkan lagi result aku..nie la peningkatan aku yg sangat baik..yang lain lain tue malas la den nak cakap..wat penat tangan je..yang penting aq sangat bersyukur...sebab dolu dolu cekgu aku penah cakap yang....

" kita kena bersyukur dengan apa yg kita dapat walaupun tak membanggakan sangat apa yg kita dapat tu..baru ALLAH akan sayang kita..."

yang penting kita tahu mana kelemahan dan kekurangan kita..maka perbaiki lah ia...rezeki ada di mana mana..mungkin rezeki kita belum sampai hari ni..tapi esok mana lah kita tau kan....semoga kejayan akan berpihak kepadaku kelak..ya ALLAH..bukakanlah pintu rezeki ku...permudahkan lah urusan ku semasa hidup di dunia ini....

* buat yang kurang cemerlang SPM mereka..janganlah berputus asa..kerana kejayaan ada di mana mana..yang penting kita usaha bersungguh sungguh di lain hari...

4 comments:

LIA AZMAN said...

congrats adik for ur spm result. ur true journey begins here.

hehe best of luck in future dear :)

Riny said...

congrates..org sabak bernam ke?? sek mane ni??? org kg laaa..he3

MK Kimi said...

tahniah dik..nnt pilih course yg adik sndiri minat. You have passion in it. Good luck!

Apple said...

Add Math B, itu sebenarnya dah baik. Ada yang dapat D. Lol.

Dah mohon U blom? Bek ikut minat. Dah keje t, takdelah rasa malas nak pergi, Dah minat, anggap je tengah melakukan hobi. LOl.