Monday, April 9, 2012

HERO DI MATA SAYA !

any0ng hasey0 !!! waahh b0san nye aku rase hari ni   !!!! bukan hari ni je actually tapi TIAP TIAP HARI...huhu~ sedih je....dah macam macam mende dah aku buat tapi semua nye tak menarik hati aku....tiap tiap hari rutin nye same je...lain la kalau aku keluar hang out ngan membe membe ke...hilang la rase bosan yg macam nak mati ni...

petang sepoi sepoi bahasa ni aku rase macam nak share ngan k0rg sume cinta mati k0rea aku....dia la akt0r k0rea yg paling paling aku minat dari beriban riban mamat mamat k0rea yg aku tau....that is LEE MIN HO...nak tau kenape aku minat kat beliau ni....sebab....
saranghae~

CUWAAHAEE..!


of course la dia HENSEM + KACAK + SEGAK + COMEL + CUTE ++++
n0rmal la kalau sese0rang perempuan itu minat kat lelaki yg ensem sebab kan lumrah manusia sukakan perkara yg indah gitu....lelaki pulak sebalik nye....
pastu kan lak0nan dia mmg mantapp !!! kalau tak caye try la teng0k semua cerite cerite yg dia berlak0n...dari boy's over flower,personal taste,city hunter n macam macam lagi lah...! teng0k tau....baru tau best ke tak best...
kalau aku teng0k dia berlak0n memang serius best ..that's mean dia memang berjaya bawak watak dengan baik...lagi lagi kalau part part mempertahankan cinta dia...haila~ kalau la aku sebagai GF dia kat situ k0nfem tak b0le tid0 malam weyyhhh...! gila terg0da aku....but ni kalau diri aku...kalau k0rg lantak la...aku tak nak tau p0wn...HAHA..sebab masing masing mesti ade her0 masing masing kan sebagai insan yang akan buat k0rang tersenyum meleret sendiri...tetapi aku nak ingat kan kat sini...biarlah kita banyak her0 di mata asalkan di hati kita tersimpan her0 yang bernama AYAH sebagai insan yg dah banyak berk0rban utk kita selain IBU...kn kn...

 LEE MIN HO ni memang semua kawan kawan aku yg kat sek0lah & kat 0stel dulu tau macam mana aku 0bsess tahap gaban ngan mamat k0rea ni...kat buku,fail,l0ker bilik prep,l0ker d0rm,k0tak peribadi,atas meja.....semua ada gambar dia...bila teng0k dia aku rase macam dia la pakwe aku selama lama nya..macam dah k0nfem gila je bunyinya kan...ahaks ! ( saje nak sedapkan hati~)...sebab tu la aku malas nak minat minat kat budak budak lelaki kat sek0lah aku tu...kang nanti kalau aku dah minat kat s0me0ne susah la pulakk kang...asyik nak usya usya je setiap mase...wat penat mata empat aku je...
yaww!
= , =


penah dulu time aku makan kat DM aku sembang sembang ngan pakcik DM aku tue....

pak cik taha : panjang (name gelaran aku)...kau ni dah ada pakwe ke,,??nnti dah besa nak kawen ngan      sape,,??
aku : (dengan slumber aku jawab)..alah..tak main la carik carik pakwe nie..pakwe saye kat k0rea...tengah tunggu saye....tu la bakal suami saye....heheh..
pak cik taha : haish panjang ..tak baik kau cakap macam tue...kat m'sia ni dh tak cukup 0rang ke yg kau nak carik...??kau tu dah la panjang..nak carik lelaki susah nanti...
aku : (gelakk ) alahai pak cik taha nie...saye gurau je la...tak kan dapat nye saye nak kawen ngan dia..bukan nye islam p0wn...rileks sudaa...tapi kalau saye dapat islamkan dia mesti best kan....dapat la saye kawen ngan dier..*berangan~
pak cik taha : haaa..el0k la tue...( gelak besar ) ...nanti bile kau kawin dengan dia mesti kau dapat banyak anak....
aku : ??? kenape pulakk  ??!
pak cik taha : sebab bila dia masuk islam mesti dia kena sunat...kasi p0t0ng sama dia tuutttttt...lagi senang kau b0leh dapat banyak anak....
aku : cehh ! pak cik taha ni...(gelak tak berenti)...(ke situ pulakk dia merepek...jauh betul dia pikir)....

lepas insiden tu aku dah malas nak bergurau dengan pak cik DM aku tu pasal mamat k0rea...tak pasal pasal aku yg kena balik kang...buat geram + penat aku je...haha

* peeppsss ! kat sini aku ada satu request...kalau satu hari nanti k0rang tercampak kat k0rea n  k0rang jumpe akt0r k0rea LEE MIN HO tue bulehh tak cakapkan yg aku minat dia gila gila  !!!!!!kih3! kidding~

luv ALLAH
luv RASUL
luv FAMILY
luv FRIENDS
luv LEE MIN HO !






No comments: