Friday, April 13, 2012

SAYA ADMIRER DIA...HEE~

any0ng hasey0 !! heeyyaa ! HAHA..sebut pasal tajok kat atas ni mesti k0rg akan teringat kat diri masing masing kan...pers0alannya pernah tak k0rg jadi admirer kepado s0me0ne ataupun 0rang yg admirer kat k0rg...??! s0 macam tibe tibe jer hari ni aku nak share kat k0rg tentang s0me0ne yg aku admirer gila ni...time tu aku f0rm 5 and the lucky b0y yg aku admirer ni f0rm 2...aku p0wn tak tau camne aku b0leh minat sangat dekat budak ni...
pssttt..sye suka dia...
kalau la kau tau yg aku minat kat kau...
 HEHE...pangkal name budak ni FH... ( tak b0le cakap name pn0h..tak0wt terkant0i ngan juni0r sk0la aku yg jumpe bl0g ni kang..hee~ )nak tau tak ape sebab aku minat kat budak ni...firstly aku suka teng0k dia sebab budak ni mmg budak baik..sekali pandang memang b0leh buat anak misali...pastu kan mata dia sebijik macam mata seikh muszhaphar shukor  bila dia senyum...b0leh cair aku even budak tu hanye lah budak kecikk...( dolu dolu aku minat gila ngan SMS ...tp sejak dia kawen terus k0ntrak aku minat dia dh mati ! )aku minat kat dia sebagai seni0r kepada juni0r  shj ye...tak lebih macam nak buat BF pown ya...s0 tak payah la k0rg nak title kan aku sebagai mak ikan ye...HEHE..

kenape ye bile kite minat kat s0me0ne tu kite suke teng0k dia...macam tu jugak aku..bile dia lalu tepi kelas aku  mula lah aku nak usya dia...sejuk je mate aku bile pandang dia...aku dapat rase yg dia ni memang budak yg sangat baik...HEHE...kawan sebelah aku pown sampai dah tak tahan teng0k perangai gila aku ni..haha ! tapi aku tak kisah pown sebab aku tau..membe membe girls kat kelas aku tu semua nya ade 0rang yg di0rg admirer...kadang kadang sampai satu tahap tu kit0rg akan alert & saling ingat mengingati bile 0rg yg kami nak usya tu lalu...amacam ??! nakal kan kit0rg ni...(apa yg penting..KERJASAMA ! AHAKS !!!)HEHE..

A FEW DAYS sebelum spm...
rase macam sedih sebab lepas ni maybe aku dah tak dapat jumpe dia dh..HUHU~that's mean tak dapat la aku usya budak c0mel lagi tu dah...tapi kan aku dah buat 1 kerja gila bile aku dicabar 0leh kawan sebelah aku kat kelas utk see face to face ngan budak tu n cakap ngan dia yg aku minat kat FH...!..maka dengan itu misi aku telah berjalan time balik sek0lah..ntah macam mana kawan aku sempat tahan dia...s0o dengan rase yg cuak terpakse lah aku cakap mende yg sebenar...time tu jugak aku sempat mintak maaf & suruh FH d0akan SPM aku..HEHE..dengan muka yg pnuh blur FH pun yakan je laa....HAHA...first time aku teng0k muke suci dia dekat dekat weyh ! HAHA..yg penting aku berjaye laksanekan misi tu..!HEHE

hari terakhir persek0lahan...
sedih aku semakin terase bile teng0k budak budak lain sume dah nakbalik bercuti ...tapi kit0rg selaku f0rm 5 kene la stay lg 4 minggu utk habiskan paper SPM kit0rg...tapi aku rase heppy yg tak terhingga sebab dapat tulis 'luvletter' kat FH..wahaha !....memandangkan FH tu comel cam budak budak kecik s0 aku gak sempat bg key-chain angrybird kat dia.... ( funny present ! )....sempatla aku ucapkan selamat tinggal kat dia......sob..sob....uhuk ..uhuk....!!!!







1 comment:

Fatini Mohammad Shafii said...

woi . hamboih . sampai msok belog bagai . ekekek .. haila haila .