Thursday, April 5, 2012

SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG~

ANY0NG HASEY0 !!!yahoo..bertuah nya aku rase arie nie (4/4/12) sebab.......hari ni arie jadi aku yg ke-18  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!firstly aku nak panjatkan kesyukuran kpd ilahi kerane telah memanjangkan umur aku sehingga sekarang...kerana DIA lah aku dapat meneruskan hidup..memang tak dinafikan hidup ini semakin lame semakin mencabar...dan dengan usia aku ni la yang akan mematangkan lagi diri aku.....

sepanjang hari 4 april macam macam perkara yg jadi kat aku.....semua tu banyak membuat aku tersenyum....terima kasih yg tak terhingga buat semua yang dah wish besday aku....aku sangat hargai semua tue even dgn hanya perkataan  'HB'.....sape yg tak excited kalau cakap pasal hari jadi sendiri kan..macam tue jugak aku....


TERIMA KASIH SAYA BUAT:-

IBU + AYAH yg dah melahirkan & membesarkan aku kat dunia nie sampai la aku jadi ORANG...
KAWAN KAWAN..tak kira lah walau dimana pun korg berada...spt kat sbela uma ke..FB ke...BELOG ke...
                               SEKOLAH ke....kat NEGERI lain ke..senang kate kat mane mane la....aku sayang  kat korg....tanpe sokongan dari korang siapalah aku..ececehhhh
heppy besday to me..!



sempena hari jadi aku ni jugak..aku nak wish selamat hari jadi kpd kembar aku yg tersayang~..iaitu NURUL HUSNA BT. MOHAMAD...kembar aku ni sekarang tengah buzy dgn STAM dia tu..btw gud luck for your STAM una !!!best kan aku..lahir lahir kat dunia nie terus dapat kawan...korg ade..??!!HEHE..gurau jer....:D
mane kek saye,,??


antara benda yg paling wat aku hepy bile ibu & ayah aku belikan aku sehelai baju kemeja kale biru...dah la aku nie fanatik giler ngan kale biru...tak caye,,??!haa..tgk la belog aku ni sendiri....canteq kan.....kalau korg nak tau wajah baru belog ni pun merupakan hadiah yg tak terhingga buat aku sebab ade sorang membe aku nie yang baek hati telah sudi make-up kan aku punya belog...dengan rela hati pulakk tu...apa pun aku nak ucapkan bebanyak terima kasih buat kawan aku ( NABIHAH BINTI ZAINAL )..jasa anda tak dapat  saya balas..HAHA...