Saturday, April 7, 2012

T0DAY'S PLAN(S)..

any0ng hasey0 ! hurm b0ring nye rase minggu ni...dh la kemba aku tak balik uma...lagi la rase bosan c0z kalau dia balik b0le la bercerita + berg0sip sesama...huhu~ but t0day aku plan ngan jiran aku nak pegi kenduri kawen kat uma kawan sek0lah rendah kit0rg dulu...tetiba je dia ajak..alang alang tak wat pape better pegi je kan...0rang nak bagi makan free..bak kata orang,rezeki jangan dit0lak..maut jangan dicari...iyee d0kkk..??!!

after kit0rg pegi kenduri kit0rg ingat nak melawat budak juni0r kat sekolah lame kit0rg dulu....arap arap la tak hujan petang ni...dah la aku ngan kawan aku merempit ke kenduri...aku nak drive sendiri tapi parent aku macam X percaya je ngan kemampuan aku sendiri...padahal hari hari aku amek n anta adek adek aku pegi sek0lah...dah kate tak b0leh terpakse je lah dengar..sebelum aku mendapat title ANAK DURHAKA better la aku ikut je nasihat diorg tu..mungkin ade hikmah nye kan.....

pki bju kurung + naik motor nie,,??berangan je la~

pak cik tua,,pak cik tua,,~




 lepas kit0rg pegi kenduri tu pulakk kit0rg kene pegi KFC yg berhampiran sebab adek kesayangan kawan aku tue merengek rengek nk KFC..dah macam menjadi lumrah kalau budak budak 0stel yg kelaparan suka sangat mintak KFC..macam dah takde makanan len yang lagi sedap lagi je yang di0rg bole baham..musykil bt0l aku..mentang mentang kit0rg nak melawat beliau terpakse la ikut je ape yg disuruh..hurm nie la budak budak zaman sekarang~ntah ape yg sedap sangat KFC tue tak tau la..aku dah naik b0ring dh makan mende alah tue...

alamak  ! nape time aku tulis entry nie cuace makin gelapp..??!! ohh tidakk  ! jangan la bantutkan niat aku nak makan kenduri petang ni  please... HUHU..wokeyh la..mau cau dulu..pasni nak carik baju untuk ke kenduri..pakai baju ape la erk agak nyer..??HOHO..wassalam~


No comments: