Monday, December 3, 2012

IPOH,,we're here !



salam..any0ng hasey0 !!!! last week h0liday aku satu family kat ip0h,perak...kit0rg attend wedding sepupu belah ibu aku...hmmm n0t bad gak h0liday kali ni c0z aku memang dah lama tak jumpa sepupu sepapat aku...bila jumpa memang bercerita lah macam macam...kalau nak harap hari lain memang susah nak longgokkan family ramai ramai kan...

amb0i..sedap gila ayah (blue cloth) aku lending...


beginila suasana bila kit0rg tengok fo0tball match piala suzuki..haru jer ! memang macam nak tercabut bumbung bile semua 0rang s0rak g0l!!!!tapi sayang nya TAK GOL ..haha..muj0 harimau malaysia menang 2-0 lawan ngan la0s..well..sebusuk busuk harimau malaya 0rang kita gak kan...btw aku minat gile kat gol keeper harimau malaya..g0 wak lan !!!!aku memang kan rindu gila time ni.....

tiqah gem0k,anis kerek,una my twin & me..

sebelum pegi kenduri kawen sepupu aku..sempat bergambar depan h0mestay..*tak nampak h0mestay pon ! muka yang mencapap je banyak..hehe..

mr mohamad & mrs masriah

my l0vely ayah & ibu.......merah sed0ndon nampak...lawak gila bila baju ayah aku sebijik macam baju kumpulan budak main k0mpang sambut pengantin !..kihkihkih

 mr abg saiful & mrs  kak azwa..

inilah pengantin yang secoc0k...yang guy tu sepupu aku..h0pe their marriage l0ng lasting & may ALLAH bless them...make many kids ya !haha




No comments: