Wednesday, December 26, 2012

peneman b0san.....0.o




any0ng hasey0 !!!!hihi...b0san b0san b0san kan...macam lah aku jugak...but since cerita scent 0f a woman ditayangkan kat astr0 ria aku tak lagi b0san c0z hari hari aku b0leh mengadap muka hensem lee d0ng wo0k..!!!!! ikutkan aku boleh je nak tengok kat internet tapi bila sekali dah buka internet memang lupa nak bukak cerita ni c0z dah leka online !

scent 0f a woman

dari aku f0rm 5 nak tengok cerita ni tapi asyik busy je...bila dah free inilah masanya aku nak tengok kan...jalan ceritanya memang menarik w0k !!! aku jadi sedih gila bila perempuan yang dia cinta terpakse mintak break sebab nak sorokkan penyakit kanser yang perempuan tu hidap...alol0lo....sob..sob...mujurlah cerita ni 16 epis0d je..insyaallah sempat aku teng0k sampai habis..huhu


cast~


aku ingat lagi dulu time aku ngan membe membe pernah menjerit satu d0rm bila tengok lee dong wok digandingkan ngan actress yang lebih tua dari dia...but lepas aku tengok nampak sweet je di0rg ni..aku suka tengok lee d0ng wok time kat cerita ni c0z dia tak la serius sangat macam kat cerita my girl dulu..boleh buat muka comel lagi....kalaulah dia jadi BF aku.......*berangan !u all b0leh la tengok kat astro ria setiap hari isnin-khamis (5.00pm-6.30pm..)watch ya !



No comments: