Saturday, February 2, 2013

talking t0 my heart ^^






salam...any0ng hasey0 !!!! 


f0r a l0ng long time aku dah tak update bel0g aku ni...f0r now aku tersangatlah busy dengan macam macam k0mitmen..tapi aku sempat jugak curi curi masa untuk update even tak lah panjang berjela sangat...last week juni0r f0rm 4 dah masuk..i'm little happy with my newbie [s] & bila aku teng0k di0rg punya 0rientasi tetiba teringat masa aku 0rientasi time f0rm 1 dulu....kalau nak dibandingkan lain gila rasanya...aku tak akan pernah puas dengan 0rientasi yang manja manja macam ni..kalau time aku dulu.......

kena bagi salam..*kalau tak bagi salam memang kena cop kerek..puii !
barang amanah WAFFER CUCUK LIDI + GAYUNG..wadahekk !!!bawak kat semua tempat pulak tuu..
tag nama sebesar A4..*saja nak bagi aku feymes la tuuuu..
kena nyanyi lagu acha & irwansyah time nak mintak sign akak akak & abg abg seni0r..* now k0lej aku kena nasyid + qasidah jee ^^
kena siram air bernila..^__~
kena lari sana sini macam 0rang gila mati anak untuk mintak sign..
peluk pok0k kelapa cakap I L0VE YOU P0KOK KELAPAKK ! yuck!
belanja seni0r gula gula + coklat....

kalau aku nak ungkit memang tak puas rasanya..sebab tu aku tak pernah nak puas hati dengan 0rientasi zaman sekarang..budak budak makin manja lah katakan..tapi itu semua hanya tinggal kenangan..mungkin semua benda yang kita tak suka akan jadi perkara yang terbaik untuk kita..maybe ada rasional nya diorang buat semua tu kat kita...hidup tak semuanya happy..setiap orang yang tersenyum mesti pernah merasai derita....f0r all my newbie..hidup kat k0lej kampung jawa ni tak lak seronok macam yang disangka..tapi dekat sinilah tempat untuk kita cuba tarbiah diri kita ke arah yang lebih baik...dulu diri ini jugak pernah jahil...tapi adakah selamanya kita kan jahil..tak guna kalu ada ilmu tapi tak amalkan..belajarlah dari kesilapan..








sem0ga ALLAH selalu menjaga aku dalam segala hal...hidup ini masih panjang untuk diteruskan..tapi dengan hidup yang panjang ini lah kita akan selau diuji dengan macam macam benda..but remember ALLAH tak akan uji hambaNYA diluar kemampuan manusia..ALLAH akan janjikan sesuatu yang baik di akhir hidup kita nanti....

No comments: