Wednesday, March 6, 2013

BAUCAR BUKU ^^


salam..any0ng hasey0 !!! finally hari yang ditunggu tunggu dh p0wn tiba...selame  nie asyik dok bising sana,bising sini..bila la baucar buku nak dapat...??!!!abang najib lupe nak bagi aku ke..??!dah la banyak menda aku kena beli..untuk study la..untuk PBS la...tahun lepas aku tak dapat sebab tak sekolah lagi kan...patutnya dapat.....tapi entahlah...abang NAJIB lupe nak bagi k0wt....

yang penting sekarang ni aku dah tak sabar sabar dah guna baucar buku ni....RM 250 si0tt ! banyak tu....aku rasa ada eloknya jugak aku dapat baucar...boleh la beli macam macam benda yang bermanfaat...tahun ni aku berazam nak beli buku buku hadis.. cehh ! mentang mentang belajar usuluddin....ehh ! lantak lah..salah ke aku nak jadi pakar hadis....tak salah kan...kadang kadang aku rasa macam tercabar la jugak dengan budak muslimin kelas aku...kalau cakap je mesti keluar hadis...kalau aku cakap....memang krikk krikk krikk lah jawabnye... ahh lantak di0rang lah ! malas aku nak pikir..

h0yeh..hoyeah !

macam biasalah...tak kanlah nak dapat macam tu je kan...mestilah ada majlis untuk penyerahan baucar ni...kalau dah buat majlis f0rmal memang mengantuk lah aku jawabnya...tapi tak lah semengat0k aku time jawab listening MUET kat kelas tadi...pastu kan.....pengetua KKJ mestilah tak nak lepaskan peluang...nak berucap gak ! ahh sudahh...naik bosan aku dengar....aku paling pantang bila seseorang tu berucap macam nak cari kesalahan orang je...pastu macam tak nak bagi harapan kat orang..dah macam temp0yak basi dah muka aku time tu...ntah berape ribu kali dah aku menguap..paling tak boleh blah bile dia cakap " i want gh0st to t0ilet..." naik sakit perut aku gelak...!

mujurlah semngat aku still berkobar k0bar lagi nak dapat baucar buku....aku ingatkan wakil kelas je yang ambik baucar tue...sekali tiba tiba s0rang s0rang pulak kena pergi depan...haish ! tak suka betul aku capap mencapap ni...even muka aku tak lah macam angelina j0lie !macam mana lah aku boleh lupa nak bawak kamera tadi...kalau tak dah lama aku share kat el0g ni..tue pown sempat tangkap baucar ni kat atas katil je......pasni aku aku beli ape erk dengan baucar buku ni...??!!0pkos la aku nak beli ketas A4 banyak banyak untuk PBS aku nanti,berd0zen d0zen pen,fo0lscap paper...nak belanja adik adik aku stationary + buku....k-p0p magazine..? n0vel cinta...? hahahaha....siaplah nanti..newayy thanks a l0t t0 abg Najib and the gang c0z sudi bagi kit0rg baucar ni....macam ni lah baru aku sayang kerajaan....* tande soal ..tande soal..tande soal..noktah !


1 comment:

Aku Penghibur said...

aahh beli yang berfaedah yer :)