Tuesday, March 19, 2013

haila pak cik kelas sebelah ~




Salam….
Seriously, tgk video K-POP atau buat apa-apa yang berkaitan dengan lapt0p selain belajar semasa guru mengajar kat depan ialah satu perbuatan yang menunjukkan kurangnya adab kita & penghirmatan kepada cikgu… -MIN-

ape perasaan k0rang bila 0rang letak n0te nie dekat meja k0rang.....??! mesti korang rasa malu sebab ada orang yang tegur kan.....but luckily hari ni member sebelah meja aku yang dapat....tapi aku pun terbabit jugak.....tapi....tapi....kalau korang nak tau the real st0ry aku dengan kawan aku tak tengok vide0 K-POP pun time kat sek0lah...even bukan waktu sek0lah pun kitorang tak teng0k lah ! aku tau la aku ni diehard fan giler ngan K-POP ..sume kawan kawan aku tau tapi aku still respect rules kat sekolah tue ! ingat nye senang senang je ke kit0rang boleh bawak lappy kat sek0lah...lepas macam macam pr0sedur baru kit0rg boleh bawak....ni pun semata mata nak buat PBS....tapi masalahnye kat sini...aku dengan kawan aku tak teng0k vid K-POP lah pak cik kelas sebelah ! kit0rg teng0k vid BEST-FREN FOREVER- SUPER 7...kebetulan masa kit0rang tengah teng0k tu pak cik pak cik kelas sebelah yang tak berapa nak hensem tu lalu....lepas tue pandai pandai pulak bagi luv letter kat kitorang....kunun berhikmah sangat lah teguran kau tue..aku tau lah kau tue je yang betul...mentang mentang kau nampak kit0rang tengah tengok vid terus kata kit0rang bukak vid K-POP...apa masalah kau...?! yang kawan kawan sejantina kau bukak FB semedang luar waktu yang dibenarkan boleh pulakk..! pandai nak tegur orang tapi kawan kawan dia yang buat salah tutup mata je....ke kau yang j0in sekali..??!!!!

sorry sangat teguran ni agak beremosional sikit....ke banyak....entahlah....yang penting aku sangat geram dengan 0rang yang tau carik kesalahan 0rang tapi tak tau nak sedar kesalahan diri sendiri...kata 0rang...kuman seberang laut nampak..gajah depan mata tak nampak...

lagi satu statement yang buat aku gelak tak henti bila min tulis kat whiteboard kelas aku...

aku tak nak kawen dengan muslimat KOLEJ KAMPUNG JAWA...(BROKEN-HEARTED)..
memang aku puiii lah dengan sapa yang tulis tue...ntah ape punya pemikiran lah kau 0rang nie....makin lame makin tak matang aku teng0k korang....nie ke statement se0rang bakal suami yang s0leh..!? lagi satu..k0rang fikir kitorang nak kawen dengan k0rang sangat ke,,?? kriikk krikkk.....aku pun tak tau lah ape motif korang sampai tulis stetement lawak tu kat whiteb0ard tapi even kalau nak bergurau pun  buat lah teka teki ke..iklan mee segera ke...iklan racun serangga ke..tak payah lah nak buat pasal kawen kawen bagai...geli lah aku baca...kalau budak 5 tahun baca pun k0nfem diorang akan pelik + tergelak sakan jugak....ingat ye pak cik pak cik yang bakal jadi suami s0leh soleh nie...fikir dulu sebelum buat....banyak lagi tempat korang boleh bergurau senda..tapi bukan dekat whiteb0ard kelas unless k0rang memang nak mencapap....^^





2 comments:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

hahaha , emo tu..tp geram gk , kalau ttiba dpt note macamtu..hahaha

iffa Afifa said...

aku rase kenal je sape MIN yg kau kata tuu. mmg tak matang langsung ! hentah hape ~ =='