Sunday, March 3, 2013

LUCKY DAYY ^^



salam..any0ng hasey0 ! hihi..t0dayy i'm s0 happy....nak tau kenapa..? sebab ayah + ibu aku datang melawat aku kat h0stel...HEHE..*gaya macam tak pernah dilawat je....tapi kali ni tak la macam last week....last week aku sangat lah pressure dengan macam macam tekanan sampai terkena 'horm0nal disorder' huhu...today ayah dengan ibu datang bawak s0mething spesial untuk aku...jeng jeng jeng....finally lapt0p aku dah sampai dari kedai....memandangkan computer kat rumah aku dah rosak.....sebab virus pembunuh nombor 1 kat kisas yang tak berperikemanusiaan ni......so ayah aku dah beli the new one untuk aku....kaler biru lagi tue...memandangkan aku tersangat sangat sukakan kaler biru....tup tup kebetulan yang tinggal hanyalah kaler biru sahaja kat kedai tu...sememangnya lapt0p biru ni dah diciptakan untuk aku....kuang kuang kuang..and then ibu aku cakap yang RAIN..kucing aku kat rumah dah beranak..dapat 4 babies !!!!!sukanya aku...comel comel pulak tue..tak sabar aku nak balik rumah & nak picit picit badan di0rg tu.. !hehe




dekat 1 jam jugaklah ayah aku bagi tutorial macam macam kat aku...0pkos la kan..dah beliau lagi master dari aku....aku kalau takat masterchef sudalahh.......HAHA..lepas ni aku harap kerja kursus PBS aku akan berjalan dengan lancar dari hari ke hari....due date untuk submit draf dah dekat wo0....! tak boleh main main dah....ya ALLAH..permudahkanlah urusanku....amin...lepas tu kan.......boleh lah aku update segala dramacrazy aku kat k0lej kampung jawa ni....HOHO..banyak benda aku nak cerita ni....dah bel0g aku kan...lantak aku lah....haha...lastly...terima kasih sangat sangat buat ayah + ibu yang sokong kite dari belakang..doakan kejayaan anakmu ini.....jalan kejayaan itu susah...tapi insyaalah aku akan cuba !



No comments: