Saturday, March 16, 2013

the best answer ! ^______^




salam,,any0ng hasey0 ! Hidup ni kalau asyik serius je pun tak best kan….lagi lagi kalau asyik berkepit dengan orang orang yang serius..memang sakit 0tak la jawabnye…k0rang suka ke..? mesti tak kan….hah..??! apa dia..?! suka..??! haa bagus lah kalau macam tue..tak payah jadi kawan aku….kadang kadang muka orang tu je yang nampak serius…tapi kalau sekali dah bergurau ngan dia…baru tau betapa gila nya dia tue kan….sama gak macam aku…first impressi0n 0rg akn cakap aku makhluk tuhan paling kerek…lepas kenal baru la tau yang aku ni makhluk tuhan paling baik rupanya…* masuk bakul angkat sendiri lah kau !

a few day lepas, time kit0rg lepas habis makan kat dewan makan tiba tiba adik d0rm aku hulur kertas soalan addmath kat aku…aku ingat dia nak aku usyakan je…sekali tetiba dia bulatkan nombor soalan dan suruh aku jawabkan..perhh ! dah lama gila kut aku tak jawab addmath ! dulu punya lah derita aku belajar addmath…naik putus kudrat 0tak aku ni ..sumpah weyh aku tak tipu…Alhamdulillah mujur berbal0i usaha ayah aku anta tuisyen tiap tiap minggu…even addmath SPM aku B je tapi aku sangat bersyukur finally aku tak gagal macam ujian ujian yang lepas…ngeh ngeh ngeh !

Tapi kan s0alan yang adik d0rm aku tanya ni still aku tak dapat jawab sebab aku memang tak suka tajuk functi0n ! kalau tnye aku tajuk integrati0n bole la aku jawab…tapi tiba tiba kawan aku yang s0rang ni nak jawabkan pulak…dah la dia tak penah amik addmath time spm dulu…k0rang rasa boleh tak dia jawab…..penantian yang mendebarkan …….finally dia dapat jawab lah !!!! nak tengok tak….ni lah yang dia jawab…..



Bernas tak jawapan dia…bernas kan ! memang kureng asam punya budak kan….naik sakit perut aku tengok jawapan budak bertuah ni..nasib baik tak hangin adik d0rm aku yang sorang ni….
C0nclusi0nnya kat sini…manfaatkanlah ilmu yang ada, janganlah penatkan 0tak orang dengan ilmu yang kita tak ada…remember remember kayy…^^ peace n0 war !

No comments: