Friday, April 26, 2013

EVENING IN USIM…^^





Yeayy..!! finally dapat pegi USIM..!!! dapat pegi USIM…!!! *sebijik macam kanak kanak ribena..hurm tak lah eksaited pun sebenarnya..yang buat aku hepy gila super duper d0uble w0w ni sebab aku dapat keluar KKJ….h0ho..mana taknya…sekian lama dok terperap kat sana macam tahanan penjara…dapat jugak keluar d0lan d0lan g0lek mangan bak kata 0rang jawa…


learning trip..^^

sayang semua !

Apa ada kat USIM tue..??!! k0nfem k0nfem la ade 0rang….haha..0kayy serius serius…actually just learning trip je kat sana….takat takat nak usya c0nditi0n kat sana je…….sambil sambil tu ada viva PBS kat sana..daripada apa yang aku usya dari pagi sampai petang…….USIM macam sek0lah aku k0wt….di0rang ada biah di0rang sendiri…sama jugak macam sek0lah aku…* sejak bila pulak la aku interested nak pr0mot sek0lah sendiri ni..??!!


smile....hehe
beginning...
Memang tak dinafikan semua student kat sana datang dari sek0lah agama…Cuma bagi aku apa yang bezakan diorang ialah sejauh mana di0rang praktikkan apa yang di0rang dapat kat sek0lah lama dulu…aku pun tak ada hak nak judgemental sangat tapi memang nampak lain bila budak KKJ & budak sekolah lain dari cara pakaian dan pergaulan diorang…

bef0re gerak dalam grupp..
aku dapat masuk tv weyh..haha

Time tue yang c0nduct pr0gram ni FAKULTI KEPIMPINAN & PENGURUSAN..memang daebakk lah k0rang semua… !!! layanan yang memuaskan…Cuma….aku tak tahan dengan pengerusi majlis time tue..agak p0yo but n0t bad lah..sayangnya dia rendah..haha....kitorang dapat teng0k macam macam tempat kat sana…saja nak bagi batak kat USIM kot..siap pr0mot lagi….LEPAS NI NAK MASUK MANA………USIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! y0lah tue….tapi aku target nak masuk UKM lah….but semua depends on rezeki….kita hanya mampu merancang kan….

mem0ry @ studi0..


Terujanya dapat masuk konti radi0 USIM…haha..sebelum ni mana penah..tengok konti radi0 kat tv je….boleh pulak aku tanya soalan bodoh kat akak tue..
“kak..radi0 USIM nie pasang lagu nasyid je ke..?? lagu k0rea ada tak….”tak pasal pasal aku kena gelak…sudalah…..tak semenggah punya s0alan..

ecehh rai.....hehe

Bila masuk bilik stesen tv….hurm..n0t bad lah…..dapat lah masuk tv jugak…Cuma tak masuk kat chanel astr0 je..kuang kuang kuang…
Bilik kaunseling…….best best best ! rasa macam teringin lah pulak nak jadi pakar kaunseling….tapi…..boleh ke aku ni kaunseling 0rang…takat takat selesaikan masalah cinta kawan aku b0leh lah..heheh….tak pun masalah dengan member…
MAKAN ! sedap la gak…nasib baik lauk ayam…memang berbukit nasi aku time tue….lapar gila weyh..hehe..0rang cakap rezeki jangan dit0lak..mau jangan dicari..kan kan kan…
VIVA PBS…tajuk p0ligami tajuk paling h0t ! satu dewan memang kec0h..lelaki…?? krikk krikk krikk…perempuan…??! Hurm..macam ada cikgu cakap ter0ver lah pulak..nasib baik aku pendiam…ngeh ngeh ngeh..

VIVA pbs..

0verall..trip kali ni n0t bad lah….diorang semua cakap best….tapi aku rasa biasa je k0t..mungkin fikiran aku tengah melayang kat tempat lain k0t time tue…..ntah lah…kbye!!!


b0n voyage !

* tak sabar nak pegi bo0k fair....h0yeah..h0yeah !!!!!    PWTC..here we g0 !


2 comments:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

kat usim , ada saya :)
klau ckp nak pergi , boleh jumpa...hehe
btw , tak payah la g usim , x best...hahaha , tlong tak promote uni sdiri :P

cik karmila said...

hehe..yeke..tak tau la plakk akak kt sne....btw usim awes0me..!