Thursday, April 4, 2013

happy besdayy t0 me ^_______________^



salam..any0ng hasey0 !!!
hihi...finally tibalah hari yang paling aku tunggu tunggu....hari ni hari jadi aku !!!!! suka nya ! haha..mestila suka......4 april 1994...nice kan DOB aku...^^ tapi nak kata happy tu tak la happy sangat c0z aku tak dapat sambut besdayy ngan kembar aku....huhu...beria dia suruh aku call tapi nak buat macam mana....busy mengalahkan PM la katekan... 

happy besdayy karmila !


sempena hari jadi aku...tak salah kan aku nak buat wishes...
sem0ga panjang umur, murah rezeki, dan dilimpahkan kejayaan ...STPM 4 principal A...MUET band 4..semoga aku dikurniakan hati yang kuat dan tabah untuk ujian yang bakal mendatang...ameen...
special wish untuk kembar aku...NURUL HUSNA BINTI MOHAMAD..semoga dia dapat masuk USIM untuk further study dia..n0w dia tengah kerja jadi ustazah kat sek0lah @ bangi....dapat gaji nanti jangan lupa belanja aku lagi....





special thanx t0 girls of F12 (wan adilah, afifah ma's0m, aisyah zainuddin, hanis sakawi, kamilah, ayuni, dibah, aineen, fifah 0mar...)yang berjaya prank aku pagi pagi tadi...memang tak sangka..acting k0rang sangat menjadi ! siap s0rokkan lappy aku lagi tu...mujur aku tak nangis lagi tau ! 0ther than that aku nak ucap thanx sangat sangat kat ayah aku yang dah bagi email wish birthday kat aku..s0ry sangat sangat sebab tak dapat call..buat semua kawan kawan k0lej kampung jawa, geng muslimat c0mel, member member FB, TWITTER, BLOG, kawan driving sch0ol, member member simpunk 5 dan semua lah !  aku sayang k0rang sangat sangat.....!!! may ALLAH bless y0u all !

saranghaey0 !


* huhu~ rasa macam nak bukak FB je......tapi tak b0leh !  tak
b0leh ! s0b s0b s0b....
* ehh aku dapat hadiah lee min h0 ! k0rang ada...??!! takde kan....hahaha










2 comments:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

happy birthday to both of you...
msti best kan , ada kembar :)
btw , comel je time kecik tu :P

wann0r said...

haha...best giler dpt prank kaw.!..
huda min ho...wek..^^