Friday, April 19, 2013

VIVA PENGAJIAN AM DONE !!!!!





salam..any0ng hasey0 !!!! rasa lega gila weyh hari ni...tepat jam 10.50 pagi hari ni aku dapat habiskan viva PBS PENGAJIAN AM aku...means lepas ni aku dah bebas dari belenggu PBS untuk sem 1 nie.....minggu depan trial lah pulak ! had0yai...tak habis habis exam...semalam pun baru habis trial MUET ..aku rasa macam dah cukup tabah untuk hadapi semua benda ni...lagi lagi bila MPM buat dasar baru yang sangat sangat membebankan & memenatkan pelajar ni...aku yakin semua student student STPM yang lain pun mesti penah rasa serabut macam aku kan.........dengan PBS siang malam..kadang kadang tak sempat hadap h0mew0rk pun kan ( bace buku apatah lagi..)..tak cukup tidur, kena marah dengan cikgu, lappy kena virus, f0lder hilang, k0nflik dengan kawan.....macam macam lagi lah ! but d0n't w0rry dear....maybe ALLAH nak bagi s0mething yang sweet untuk kita so0n.....be str0ng ya !.....

untuk ayah & ibu....lepas nie boleh la kite f0kus ngan kite punye exam...h0pe ayah & ibu terus d0akan kejayaan kite....mungkin anakmu yang s0rang ni susah nak dapatkan result yang baik untuk ibu ngan ayah tapi kite akan cuba jugak....fight f0r this life !


pretending t0 be happy when y0u're in pain is just an example 0f h0w str0ng y0u are as a pers0n...


No comments: