Sunday, May 5, 2013

PRU @ K0LEJ KAMPUNG JAWA..^^


salam..any0ng hasey0 ! 
perrhh ! gila gempak hari ni nampaknya....0pkos lah ! PRU 13 k0wt....memandangkan ini tahun first aku rasa suasana PRU dekat sek0lah......memang tak dapat digambarkan dengan kata kata.......seri0usly bahangnya memang terasa especially budak budak KKJ...masing masing ada 0pini0n masing masing...maklumlah...fikrah berbeza kan....sana sini 0rang d0k sebut pasal PRU....parti itulah parti inilah....tapi aku tak nak menti0n mana mana parti hari ni....biarlah aku jadi parti atas pagar....aku belum cukup umur..tralalala~

waktu pagi........warga k0ta raja mai mengundi..

KKJ banyak pelawat seyh hari ni....ramai gila 0rang datang......actually warden bukannya kasi student pegi sek0lah.....takut bahaya lah katakan...tapi......peduli apa aku...bukannya selalu dapat teng0k suasana 0rang mengundi...this is the right time baby ! h0yeah h0yeah....! * tiba tiba semangat terlebih pulak............hoh0..nasib baik GMC banyak 0rang yang berani macam aku...that's why lah aku pergi jugak sek0lah...

PRU sekitar KKJ

tempat yang paling aman + harm0ni nak usya PRU..0pkos lah tingkat 3 bl0k dpan sek0lah....tengah semangat d0k usya terlupa lah pulak muslimin pun tengah d0k mengusya jugak....hah..el0k lah tue...budak budak KKJ menang semangat kalau bab bab PRU ni...heheh...kalau takat takat berg0sip kat d0rm je ape lah yang kau dapat kan...baik kau teng0k sendiri macam mana fl0w PRU ni...ni pun salah satu pr0ses pembelajaran.....*0kayy tak ..less0n tajuk pilihanraya  dah lepas.....time tengah teng0k tiba tiba muslimin serang p0rt kit0rang pulak..sibuk je...dah ada p0rt kat aspura dah lah...haish...



eksaited teng0k nampak......tak saba nak mengundi yee....

yang nie pun nak jugak.......

rasa macam nak tangkap gambar dalam tu....tapi ada abang p0lis lah..


jalan raya yang sememangnya sesak + riuh....h0n sana h0n sini..jerit sana jerit sini..bahana PRU 13..

time maghrib sehari bef0re PRU 13...perrhh ! bising gila depa ni d0k buar konv0i reramai lah pulak.....dah s0lat maghrib ke belum cik abang cik abang 0ii..*parti mana lah tue....

bila PRU masuk dalam silibus usrah.....memang haru jadinya......lagi lagi NISA' HIGH CLASS..* usrah aku lah tu.....

nasib baik warden belikan nasi lemak untuk breakfast.....kantin tutup seyh ! b0leh buat kenduri dalam d0rm sambil study sama sama...hihi..

finally hajat tercapai nak teng0k PRU kat k0lej kampung jawa.........new experience !

harapan seluruh warga aspuri ...sem0ga malaysia diberikan pemerintah yang adil & menegakkan agama islam ! ALLAHUAKBAR !

daebakk ! ini kalilah !ALLAHUAKBAR !


2 comments:

khazinahqalbu-fatiniismadi said...

Ini Kalilah!!

#senyum.

Tak ckp pun tahu fikrah budak2 KI.
Sungguh, pimpinan negara terdahulu pun penah cuak ngan kemaraan dak2 KI.

Moga ada yg jadi YB pde mse dpan. In sha Allah

cik karmila said...

seri0usly sangat best rasa event PRU kt sini...right time right f0r me..ini kalilah !