Monday, May 13, 2013

whisper 0f heart..



salam..any0ng hasey0 ! huhu..l0ng time n0 see bl0g..nak buat macam mana..busy gila lah katakan...lagi lagi minggu ni study week...f0r this sem 2 pre-U exam..aku harap sangat aku dapat perf0rm better dari test test aku sebelum ni....sem 2 bagi aku tersangatlah pressure dengan macam macam benda..

PBS pengajian am & syariah...
pr0gram pr0gram sek0lah
MUET trials
bittersweet life
pressure all the time
fun & freaky friends
TEACHERS !
healthy....
tears..
laugh..



siapalah aku untuk salahkan takdir atas apa yang dah berlaku...mungkin ujian dari ALLAH..
semakin dekat kita dengan ALLAH, semakin besar ujian yang bakal menimpa kita....

untuk sem 2 ni aku nak buktikan kat ibu & ayah aku yang aku b0leh buat yang terbaik...anak mana yang tak nak teng0k ibu & ayah di0rang hepy kan...."terima kasih sebab ibu & ayah faham keadaan kite.."

0kayy dear...time f0r start s0mething new....n0w kena gandakan lagi usaha....d0n't lo0k the back..i kn0w y0u can d0 it h0neyy......^^







No comments: