Thursday, June 27, 2013

Fateh Seferagic ^^





salam..any0ng hasey0 !!!
sejak kebelakangan ni girl girls semua d0k sebut nama fateh seferagic.....mana tak nya...kat FB sibuk semua kawan kawan aku mengaki beliau ni suami depa lah kunun......haish..macam macam lah....memang fitrah perempuan....pantang teng0k guy yang styl0 tapi alim macam fateh ni......tak kiralah kat h0stel ke kat sek0lah ke kat rumah ke kat alam maya ke.....semua d0k berebut insan sekacak & sealim fateh ni.....aku terg0da..??!! hmm..mesti la kan...sapa yang tak nak...tapi kalau difikir fikir buat apalah sampai nak buat status desperate gila nak berebutkan si fateh ni...kan ada baiknya kalau d0a banyak banyak dalam hati...biar ALLAH yang dengar d0a kita.....kalau 1 dunia tau yang kau teringin sangat nak guy macam fateh bukannya di0rang boleh buat apa pun....kan kan kan......^^..0ne m0re thing..tak guna kalau kau d0a nak dapatkan lelaki ses0leh ni kalau diri sendiri tak s0lehah......*c0pypaste dari ayat pH0t..





kalau k0rang search kat g0ogke k0nfem berlambak gila gambar dia.....kalau rasa dah minat gila sangat kat dia haa...pegilah c0py berapa banyak yang k0rang nak....pastu print and letak kat mana mana yang k0rang rasa b0leh teng0k.........eehhh...aku tak suruh pun aku just bagi advise je.....ni semua pe'el member member aku kat sek0lah...sibuk menampal gambar fateh sana sini.....*kununnya sebagai pemangkin semangat nak dapat suami macam dia yee.....*haha

sikit bi0data tentang fateh seferagic ^^


  • Fatih Seferagic dilahirkan di Jerman pada 1 Mac 1995, kemudian berpindah ke Amerika pada usia 4 tahun. 
  • Dia seorang Hafiz Al Quran di Baltimore.
  • Warganegara Bosnia yang dilahirkan di Jerman. Kemudian beliau berpindah ke Amerika Syarikat ketika berusia 4 tahun. 
  • Beliau sekarang menetap di Baltimore. 
  • Beliau berjaya mengkhatam hafiz Al Quran dalam tempoh 7 tahun di Islamic Society of Baltimore di bawah seliaan Syeikh Qari Zahid & Qari Abid.
  • Fatih kemudian berpindah ke Dallas untuk belajar bahasa Arab.



fateh nak datang malaysia !!!!
baru baru ni aku ada nampak kat FB & Twitter...katanya Fateh nak datang Malaysia.....beliau ada bengkel pengajian quran......

banner fateh nak datang malaysia.....

h0pefully fateh seferagic dapat terus jadi ikon remaja sekarang.......bukan senang nak teng0k budak muda macam dia jadi imam kat masjid besar......daripada d0k minat mamat k0rea yang tau menyanyi dan menari tapi tak tau mengaji....nak buat apa kan.....*0kayy...diri sendiri dah terasa....bubye !



1 comment:

Mysara Ab Rahman said...

ada jgk tgok org post gmbr dye kt fb tp xknl..ni baru tau