Wednesday, June 26, 2013

Giveaway by Anis and Sufiah ^^



salam..any0ng hasey0!!!!
chingu ya ! jum j0in segmen GA nak tak ..??!!
kali ni aku nak ajak k0rang j0in segmen GA yang dibawakan khas 0leh cik anis & cik sufiah yang cun  ni.....ahah ! apa lagi..jangan lupa f0llow di0rang tau....hadiah yang ditawarkan n0t bad...comel c0mel hadiahnye..........tak susah pun  nak j0in...just f0llow on the fl0w jee.......arass0 !?


klik banner ini....
special request :- kalau ada rezeki Cik Karmila nak sangat n0tebook c0mel + n0vel tue....hehe

kite nak hadiah hadiah c0mel tu !!! wish me luck !

special tag :- Iffa Afifa, Hanis Zuhaili..^^




2 comments:

iffa Afifa said...

mcm lawak la kau tag dkt aku. haha, gud luck dear ! kalau menang, boleh share ^^

nuranis amar said...

thanks joined ! good luck dear :D