Tuesday, June 25, 2013

GIVEAWAY PERTAMA BULAN JUN by CIK MASNAYLI..^^



klik SINI..

salam..any0ng hasey0 !
haish ! b0san gila rasa sejak balik rumah ni...baru first day balik ni......memang mengadap lappy je lah aku nampaknya.....tengah aku usya usya bel0g 0rang tetiba aku nampak satu bl0g nie...nama cik adik manis ni CIK MASNAYLI...ada segmen giveaway lah pulak..jum la masuk...hadiah nye pun tak kurang hebat...terg0da aku....serius tak rugi kalau k0rang masuk..untung untung boleh menang 0o0....s0 far semua segmen GA yang aku masuk semua aku dah menang...kali ni harap harap menang lah......hihi....bubye !










1 comment:

masnayli said...

tq cik karmila sudi join GA simple saya ni,
wish u the best of luck, dear!