Saturday, June 15, 2013

Giveaway Silent Confessions


salam..any0ng hasey0 !!!

j0m la ramai ramai kita j0in segmen GA daripada miss Syazanazura yang comel l0te ni....bagi sapa sapa yang belum f0llow bel0g Silent Confession ni haa..ini lah masa nya..kut kut lah k0rang mungkin salah satu antara yang bertuah kan....



hadiah segmen ni pun boleh tahan lumayan seyh...memang rugi gila gila la bagi siapa yang tak j0in tu....tak percaya..??!! tengok lah SINI.......^^ dan memang tersangat sangat rugi lah k0rang kalau tak j0in sebab ni segmen ni segmen last beliau bef0re cik adik manis ni nak fly ke  USA...newayy..all the best chingu ya !

this is my C0nfessi0n......even Silent Confessi0n.....but it's always be my confessi0n.....cuz my C0nfession n0t your Confessi0n.....^^




1 comment:

Syaza Nazura said...

Assalamualaikum :)
Thanks for joining. Good luck <3
p/s. Sorry lambat :3