Friday, June 28, 2013

HAPPY BIRTHDAY IBU ^^



Salam..any0ng hasey0 !!!
Hari ni (28/6/2013) adalah hari jadi se0rang insan yang sangat sangat sangat aku sayang kat dunia ni….hari ni hari jadi ibu aku..(madam masriah..^^)…yang ke 46 tahun…..aku rasa satu hikmah aku dapat cuti minggu ni bila dapat sambut besdayy ibu sama sama ngan family……tapi s0rry lah bu..kite tak ada hadiah la nak bagi…..” ingat nak buat kek tapi tak sempat lah…rupa rupanya adik aku dah 0rder kek daripada ustazah dia…….hihi….tak sangka adik aku lagi bijak dari aku rupanya….dah plan menda ni dulu dari aku…memandangkan hari ni ibu aku nak tandatangan kad kecemerlangan adik aku..s0 di0rang dah sediakan plan terbaekk untuk ibu aku……haha..aku just f0llow on the fl0w jee…..actually kek hari jadi ibu aku ni merangkap kek hari jadi ayah aku sekali....

My wish f0r my IBU..

ibu & ayah....

Sem0ga panjang umur,murah rezeki, sentiasa sihat wal’afiat….sem0ga apa yang ibu inginkan kat dunia ni tercapai……

simple but delici0us..

them~



Kite nak mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki kalau ada salah silap sepanjang kite jadi anak ibu….huhu..memang banyak pun kan…maklum lah..kite je anak yang paling nakal kat family ni….kan kan…insyaALLAH kite akan bagi kejayaan dekat ibu satu hari nanti…terima kasih banyak banyak sebab dah lahirkan kite kat dunia ni....terima kasih bagi kite kawan dalam perut...ehehe~ meaning my twin ! kau hader...


terima kasih jugak sebab hari hari kejut kita sembahyang subuh, masakkan untuk kita....dengar masalah kite, layan kerenah kite yang kadang kadang macam 0rang gila.....*insyaALLAH s0 far tak gila lagi.....thank y0u f0r everything...

y0u are the 0nly my IBU.....


1 comment:

maryam ishmatullah said...

Ishma ucap Selamat Ulang Tahun pula kat ibunya cik Kamila :)