Wednesday, June 5, 2013

j0m j0in Assignjobs !!!!




salam..any0ng hasey0 !!!
bila time dekat h0stel rasa macam beria gila nak balik rumah....tapi bila dah dapat cuti 2 weeks kat rumah mula lah bosan pulak.....hurm...tupp tupp tadi tetiba je terusya bel0g yang tak kurang feymes jugak nie...




okayy okayy..dalam pada aku tengah b0san berbl0gwalking tetiba je terbaca 1 entry menarik dari cik muja cun nie....dia baru je j0in Assignjobs nie...aku pun apa lagi ...teng0k macam interesting je....dah la free register...kalau kena tipu pun tak la rugi mana..atleast dapat la rasa cari duit sikit time cuti cuti ni....mana la tau kut kut dapat jadi kaya cepat ke...dapat la aku propose lee min h0 ! ahaha...* pasan lah pulak....

Assign Jobs
j0m j0in !!!

s0..amacam k0rang...rasa nak j0in tak....kepada kawan kawan bl0gger yg lain..jum lah sama sama kita j0in menda alah ni..tak rugi sesen + setitik peluh pun....sambil dengar dengar lagu k0rea pun b0leh carik duit what.....^^




No comments: