Wednesday, June 19, 2013

No Title......





Aku sedih…

Aku sedih sangat sangat dengan diri aku…..dengan kau....

Aku penat….

Aku penat sangat sangat dapat kawan macam kau….

Dari dulu sampai sekarang kenapa kau tak habis habis nak sakitkan hati aku….

Kat luar aku pretend tak nak jadi musuh kau…nak baik dengan kau…..

Sebab aku tau, aku takkan dapat apa apa kalau aku tak ikhlas kawan dengan kau…

Tapi kenapa kau tak pernah nak jaga perasaan aku…..

S0metimes memang penat nak jaga perasaan 0rang …

Tapi kenapa 0rang tak pernah sekelumit pun nak jaga perasaan kita….

Tak guna kalau duduk kat persekitaran yang baik tapi dalam hati tak ada rasa nak jaga hati kawan…

Aku benci kau…

Hanya itu yang boleh aku cakap….

Kau bukan sekejap dah jadi kawan aku…..

Aku dah kenal kau dulu sebelum aku kenal orang lain kat sini…..

Kau memang tak layak jadi kawan aku…..

Kau dan aku….


Yang ada hanya benci…….

certain time aku b0le happy...certain time aku b0le bergurau.....

tapi tak semua gurauan aku bole terima.......

even kau kata itu gurauan atau hakikat....

aku memang takkan pernah boleh terima.....

i'm d0ne..g0ing back h0me is the best medicine f0r me :)



3 comments:

Ayie Nabihah said...

kenape ni huda ?

wat lek wat peace (Y)

Hydrangeas Blooms said...

kadang-kadang pernah jugak rasa macam ni. kita je yang ikhlas & sibuk jaga perasaan kawan. tapi part kita kawan tak jaga & buat kita sakit hati. kadang2 nama je kawan baik tapi, tak layak jadi kawan baik kita.

iffa Afifa said...

Oh.hoho, Huda, kenapa ni ? statement kau ni menakutkan aku la. aku ke ? kalau aku, minta maaf sgt-2. kalau bukan aku juga, minta maaf sgt-2 juga. eheh, kita kawan ? peace ^^