Tuesday, June 25, 2013

terima kasih Nazatul Nasya..^^



salam..any0ng hasey0 !
hari ni rasa macam diri ni bertuah sangat..mana taknya..aku telah disenaraikan dalam pemenang segmen GA by Nazatul Nasya yang aku pernah masuk time cuti lepas.....actually aku saje je cuba cuba nasib....sekalinya boleh pulak tersangkut jadi pemenang.....kali ni aku menang 


1 Craft Keychain + Obuse Lip Tint + 1 Secret Gift)

bel0g Nazatul Nasya....

 nasib baik aku sempat alert untuk update pasal segmen GA ni...kalau tak maunya aku terlepas hadiah...rugi gila wey kalau tak tuntut......nasib baik belum due date lagi.......h0pefully semakin banyak aku j0in segmen GA kat bl0g semakin banyak peluang aku untuk menang.....baru aku tau betapa bestnya ada bl0g ni.....hihi..

hehe....alhamdulillah...

tak sabar nak tunggu abang p0smen hantar hadiah ke rumah.....*haduah GA yang lepas pun tak sampai lagi....s0b..s0b...






No comments: