Tuesday, June 11, 2013

warmwelc0me !



Salam ..any0ng hasey0 !!!!
Dengan bangganya kat sini aku nak ucapkan welc0me semester 3 untuk semua kawan kawan aku @ Kolej Kampung Jawa terchenta ! bila semester baru..semangat mestilah baru kan…….hmm..semester 3 ni quite t0ugh jugak….sebab ada ..

PBS USULUDDIN
PBS BAHASA ARAB
LESS0NS
PRESENTATI0NS
SYAFAWI
MUET
TRIAL EXAM SEM 3
FINAL SEM 3

Biarlah semester pergi bersama sama kenangan kenangan yang mungkin susah untuk aku lupakan…selamat pergi segala kesedihan, duka, kenangan pahit, payau, masin kelat…ahh semua lah !


Syukur jugak sebab segala benda benda pahit yang aku rasa membuatkan aku selalu menghargai diri aku dan yakin yang Allah dah tuliskan yang terbaik untuk aku….
Welc0me t0 bumi waqafan t0 all my newbie @ k0lej kampung jawa..sem0ga k0rang semua terus tabah, kuat & cekal sepanjang hidup kat sana…inilah transit terindah k0rang sepanjang bergelar student….kat sini mungkin ada bermacam macam mutiara yang k0rang semua kena carik sendiri…..bak kata akak akak seni0r…

Kutiplah mutiara mutiara di bumi waqafan ini…..^^

0nce k0rang dah masuk sana..please..please jangan bawak sangat identity k0rang yang mungkin tak semua budak kat sana b0leh terima…that’s n0t mean korang perlu jadi hip0krit but k0rang perlu belajar erti penerimaan yang sebenar…at last k0rang akan kembali ke fitrah asal semula jugak kan….kalau cakap pasal bumi waqafan memang susah nak habis……cukuplah sampai kat sini saja….



masa untuk habiskan masa bersama chingu chingu tersayang !!!! lagi beberapa bulan je lagi aku nak hidup dengan geng muslimat c0mel ni ha......sem0ga Allah memelihara ukhuwah kami..^^




1 comment:

Bieaz said...

welcome...welcome...hehe
dah semester 3 tengok dah tough apapon do the best..