Saturday, June 15, 2013

yeayyy ! aku menang !



salam..any0ng hasey0 !!! wah ! rasa bertuahnya diri aku hari ni...pagi tadi tengah d0k usya usya bel0g tetiba aku ternampak entry kak muja : senarai pemenang GA ...apa lagi..aku pun dengan hati yang berdebar debar skr0l la sampai ke bawah.....tekejut gila aku bila nampak URL bel0g aku ada dalam senarai pemenang contest GA Happy Holiday.....mau riuh satu kelas dengar jeritan eksited aku ni...haha

kalau k0rang nak tahu..ni first time aku masuk c0ntest kat bel0g...tup tup aku termasuk dalam senarai pemenang...bef0re ni aku paling malas nak usya c0ntest c0ntest kat bel0g ni...ni pun saja suka suka je aku masuk kebetulan tengah b0san kat rumah hari tu....tak sangka lah pulak aku antara yang bertuah....^^

hihihi...^^

untuk segmen bel0g ni aku menang set pr0duk kecantikan daripada Niena Sofea...tak sabar nak tunggu kedatangan hadiah ke rumah.......hihi....insyaALLAH lepas ni aku akan cuba rajin rajinkan diri masuk contest kat bel0g lagi....sapa tau aku boleh menang lagi ke kan.........





No comments: