Friday, July 5, 2013

menang GA lagi !!!



salam..any0ng hasey0 !!! 
s0 far this week dah terasa busy sangat...mana taknya...my luvly PBS usuluddin + bahasa arab 0fficially started !!! cuak nya rasa bila time briefing pbs arab hari tue....kalau pbs usuluddin aku boleh tahan lagi c0z still dalam bahasa melayu but.......bahasa arab memang k0nfem  la fully bahasa arab....rasa tak tahu macam mana nak start pbs bahasa arab ni.....ngee ~panduan memang lah banyak tapi macam la aku faham semuanya...... ya Allah..permudahkanlah....^^

even minggu ni aku busy ngan less0n, PBS  & segala bagai aktiviti tapi still sempat lagi nak usya bel0g aku....dan yang pastinya aku akan refer balik semua c0ntest GA yang aku pernah masuk....alhamdulillah bel0g aku tersangkut jugak as pemengang GA dalam few c0ntest yang aku masuk......hari tu pun baru je ayah aku cakap kat aku hadiah GA yang aku menang dulu dah sampai rumah !!!! nak sabar nak tunggu hadiah lain yang bakal sampai ke rumah.......


thanx Ira Syiqin
aku menang wey !

kamsahamnida Syiera Firdaus !

menang lagi !

sedar tak sedar dah nak ramadhan kan..sek0lah aku pun baru je sambut majlis pelancaran Ramadhan semalam....memang lawak gila teng0k pengetua aku menyanyi....tak sangka ada bakat terpendam rupanya....haha...sakit perut aku gelakkan dia semalam...0kayy..s0rry incik pengetua....samalam pun time girls turun 0uting....punya lah banyak gila aku sh0pping....memb0rong makanan + minuman untuk bekalan puasa....dari kurma, susu, nestum, biskut, snack....ahh..macam macam lagi lah ! inilah jadinya bila terlebih eksited nak sambut ramadhan....nasib baik aku bawak beg spare....dapat dapat bas terlajar jauh gila dari sek0lah....memang nayalah aku nak jalan sampai ke h0stel..!

tak sabar nak buat entry time puasa nanti....btw keep calm and c0ntinue y0ur life with smile....*even diri sendiri tak pandai nak senyum....h0pefully aku menang dalam segmen GA akan datang...ameen...

aku sayang PBS !!!



No comments: