Sunday, August 4, 2013

aku dah daftar 8shared...k0rang bila lagi..??!serius PERCUMA !!!



salam..any0ng hasey0 !!!


w0ndering nak earn banyak macam ni..!!!


Nama: Cik Karmila 
Email: huda_mohd94@yahoo.com 
Website/ Blog:http://bit.ly/14tioa3
Tajuk Iklan: aku dah daftar 8shared...k0rang bila lagi..??!
serius PERCUMA !!!

Teks Iklan: Apa itu 8Shared?? "Get Rewarded for Sharing". 

8Shared ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen2 8Shared di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau ada blog boleh share juga di blog. Mana-mana pilihan yang mudah bagi anda. anda boleh memilih iklan mana yang anda rasa sesuai untuk dikongsi bersama teman-teman anda daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada. 

Macam mana nak dapat duit dengan 8Shared? 

Senang je. Mula-mula kena daftar dulu dengan 8Shared. 

1. Kemudian pilih mana-mana kempen dalam list 8Shared di special. 
2. Klik kat kempen tu. 
3. 8Shared akan beri satu link untuk dipromosikan. 
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button share dan tweet yang dah ada kat website 8Shared. boleh juga share di group-group yang anda biasa join. 

Kalau sesiapa klik iklan tersebut, anda akan dapat RM0.20. Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share macam2 video lagu, artikel, gambar kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat income bila kawan-kawan nak klik tengok. 

Minimum cash out ialah RM50 dan maksimum pula ialah RM500!Sudah ramai terbukti dengan perniagaan ini, saya telah buat dlam satu hari leh RM30.00 dan Cash Out dalam RM500.00!Jika saya boleh anda pon boleh… 

Bagaimana nak daftar 8Shared? 

1. klik link ni --> http://bit.ly/14tioa3 : daftar 8Shared. Anda akan dapat RM1 dalam akaun anda 

2. Klik "sign up" untuk sign up dan follow je step yang diberikan dengan mengisi borang yang tersedia. lepas tu buka email untuk pengesahan akaun. 

3. Dah siap dan anda boleh mula langkah pertama share "SPECIALS" @ kempen iklan sama ada di facebook, twitter, forum, atau di blog.Cuma share dan copy link iklan. 

Setiap per klik anda akan dapat RM0.20-0.40. Kalau rajin promote dan pandai teknik lagi mantap korang punya earning 8Shared. Setakat RM10 tue pejam mata pun boleh dapat. 

Sambil online facebook dan twitter boleh la juga share Iklan dari 8Shared. Dapat juga income boleh buat bayar bil broadband anda. 

p/s: Pada yang nak join tapi ragu2 dont worry PERCUMA je daftar. Takde perlukan apa-apa modal untuk daftar 8Shared dah share iklan 8Shared. 
----------------------------------------------------------------------- 
Daftar Sekarang ! --> http://bit.ly/14tioa3 . Anda akan dapt RM1 di dalam akaun 8Shared anda selepas pendaftaran. 


No comments: