Tuesday, August 13, 2013

apa itu Smash House ?



salam..any0ng hasey0 !!!!
selamat meneruskan hari raya untuk semua......
semalam tengah aku d0k b0san teng0k tv ...time aku sibuk tukar tukar chanel guna rem0te c0ntr0l astr0 tetiba aku terteng0k liputan wartawan pasal Smash House....k0rang tahu tak pa itu Smash House..????!!!
actually aku pun baru tahu.....
Smash H0use ni macam sebuah tempat yang k0rang boleh pegi untuk lepaskan tekanan k0rang....bijak betul kan 0rang yang cipta Smash House ni......pastu wartawan tu cakap Smash House ni jugak ditubuhkan untuk mengurangkan jenayah cam buli 0r dera 0r vandalisme etc.....that's why lah kalau k0rang rasa geram yang teramat sangat sampai tahap nak bunuh 0rang...k0rang disarankan pegi sini....
lepaskan geram..??!!! acane tue..??
senang je......


detail pasal tempat ni ada kat gambar ni.....zo0m kan la..

k0rang akan ditempatkan kat satu bilik then k0rang boleh baling segala bagai barangan kaca yang ada kat situ untuk lepaskan dendam k0rang tu.....k0rang pun tak payah risau sebab k0rang akan dibekalkan dengan baju keselamatan....nak baling kat dinding kuat man pun baling lah !
daripada k0rang bunuh 0rang better lagi cara ni kan.....

antara c0stumer yang penah pegi Smash House...

pastu kan kalau k0rang geram ngan b0yfriend 0r girlfriend yang curang ngan k0rang ke...haaa apa lagi.....k0rang b0leh print pict insan insan kejam tue then b0leh campak segala pinggan/mangkuk yang k0rang rasa nak baling kat di0rang....imagine macam k0rang dah belasah mereka ni sampai lumat....amacam..??!! co0l tak..??!! kalau ada yang hutang ngan ah l0ng pun boleh lepas geram jugak maa.......kihkihkih
nampak macam membazir je kan aktiviti ni tapi sebenarnya tak pun....nak tahu s0me of the fee nak masuk Smash House ni akan didermakan untuk badan badan kebajikan & kaca yang k0rang buat campak tu akan dikitar semula.......interesting kan.....!

hey kawan...murah hati nak bagi duit raya kat aku......dialu alukan...^^

KAMSAHAMNIDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!




3 comments:

iffa Afifa said...

Huda, jom pegi weh. bawak satu dorm. mesti gempak !

cik nyoonyalita said...

serononk tempat niiii ...hihihi

cik karmila said...

@iffa ..jum2..pakat bawak 1 d0rm..sumpah best weyy..!
@cik nyoonyalita...memang ser0nok....f0r th0se yang rasa bengang ngan 0rang sampai tahap nak bunuh..