Wednesday, August 14, 2013

Fatih Seferagic dah kahwin !!!!!



salam..any0ng hasey0 !!!
hari ni mo0d aku dah st0p nak beraya.....n0 more raya & n0 m0re baraan....semalam dah penat seharian aku drive.......
hari ni aku nak f0kus buat PBS arab pulak ! nasib baik aku dah submit draft untuk pbs usuluddin.....
newayyy..bukan tu yang aku nak p0int sekarang......
tengah aku duk sibuk buat PBS sambil 0nline pagi pagi tadi tetiba kawan aku share kat cl0se grupp aku.....
finally..Fatih Seferagic dah kahwin !!!!!!!
gila terkejut aku......mana taknya....kalau dekat kampung jawa nama dia banyak trending ....
mananya tak banyak trending.....dah la nampak hensem, styl0, alim pulak tu......mengaji punyalah sedap.....*err..sudah sudah....

Fatih Seferagic Telah Selamat Mendirikan Rumah Tangga
barakallahufikum...^^
Siapa Fatih Seferagic?
Fatih Seferagic merupakan seorang warganegara Bosnia, tetapi dilahirkan di Jerman. Pada usia 4 tahun, dia berhijrah ke Amerika dan terus bermastautin di sana. Beliau tinggal di Arizona selama lebih kurang 3/4 tahun dan kemudiannya berpindah ke Maryland dan tinggal di sana selama 7 tahun. Kemudian berpindah lagi ke Baltimore, di mana di sanalah beliau mempelajari ilmu agama dengan lebih mendalam.


Fatih Seferagic Telah Selamat Mendirikan Rumah Tangga
dua dua mata cantik wo0o...!

anywayy....c0ngrates t0 Fatih Seferagic and his beautiful wife.......
alah si Fatih ni pangkat adik aku je.....muda setahun kutt dari aku.......
untunglah kan....muda muda dah kahwin.....j0doh sampai awal..........*aku punya jod0h ntah bila lah agaknyaa........^^

Fatih Seferagic Telah Selamat Mendirikan Rumah Tangga
Fatih Seferagic punya status.....married suda ! s0bs..

ada ada je la kawan kawan aku ni....


aku tau kat luar sana mesti ramai gila fan dia terkejut dengan wedding si Fatih Seferagic ni......
rileks la girls....banyak lagi kumbang kat luar sana....yang penting kita teruskan berd0a untuk mendapat jod0h yang sesuai dan setia dengan kita .....but remember....jangan nak berangan dapat husband s0leh + baik kalau diri tak s0lehah dan sebaik yang k0rang idamkan tu.....s0 sama samalah kita cuba perbaiki diri......*siapa tak nak kawen 0ii !!!! buat lelaki lelaki kat luar sana..kalau nak tahu ciri ciri lelaki macam mana yang jadi rebutan perempuan...haaa....macam si Fatih Seferagic ni la....but at certain perempuan la......rupa paras n0mbor 2 ...yang penting mestilah ada didikan agama yang cukup.....baru terbimbing sikit hidup kan.......


h0pe lepas ni k0rang tak payah nak berebutkan suami 0rang tu....

falling in l0ve dan nak baca kisah cinta.....??!!
klik SINI....^^



6 comments:

Aku Penghibur said...

alhamdulilah :) tahniah fatih :)

Pistachio Izzah said...

skrg ni,Fatih tnggal kt mne??

wan irfan said...

pic kedua tu fatih pkai rantai eh kt leher dia??

cik karmila said...

@pistachio...tak sure la dia kat mana sekarang...
@wan irfan...a'ah la..baru perasan....hmm..n0 c0mment..

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

ok kecewa bye.. apapun Alhamdulillah tahniah

SimplySeoul said...

first time dgr nama dia.. good looking jg dia ni.