Sunday, August 25, 2013

hari raya : gathering @ 0pen h0use cikgu jem....^^

SALAM..any0ng hasey0 !!!!
Jumaat lepas (23/8/13) cikgu kelas aku ajak pegi 0pen h0use rumah dia….yeayy!!!! rasa nak keluar sekolah sangat….punyalah busy gila minggu ni sebab aku & kawan kawan kena c0mpletekan PBS bahasa Arab, usuluddin, bahasa melayu, ekon0mi…..this week memang kena pulun habis buat PBS..maklumlah..JU bila bila masa je boleh datang nak check…..time ni jugaklah nak kena kejar less0n untuk STPM sem 3 ni…..pheww~

muka eksited bef0re pergi ..^^

haha..nak jugak....
cipak, mekD & wanieyy..^^
bergambar depan rumah cikgu..^^

Nasib baik lah tahun last ni aku dapat undangan 0pen h0use….actually kelas aku yang bertuah c0z tak semua cikgu kelas yang lain baik hati nak buat 0pen h0use..hahaha….dapat dapat dengan budak 0stel yang jarang gila dapat keluar …s0 bila ada peluang dapat keluar dari sek0lah apa lagi…serang je lah ! Happy gila rasanya dapat keluar dengan kawan kawan kelas, lagi lagi bila last sem ni..rasa macam cepat sangat masa berlalu….dah dekat akhir tahun dah rupanya….

jemput makan......^^

nampaknya girls dah blok ruang dapur cikgu......hehehe

p0rt paling best nak melantak....hehe

muka kekenyangan..^^
cikgu with muslimin kelas agama....jeles sama baju mereka ! macam kaler dinding uma cikgu daa....
with muslimat kelas agama yang cun lagi c0mel...^^

bergambar satu kelas....*mo0d tahan gelak.....^^

makanan memang banyak dan sedap gila….ada baks0, nasi ayam, p0pia, kuih kaswi, buah, trifle memang tak rugi jemput kit0rang…..memandangkan muslimin kelas aku sampai awal..di0rang pun lepaklah kat ruang tamu…bila girls kelas aku datang….apa lagi….memang kit0rang dah blok ruang dapur…agak agak muslimin yang segan nak amik makanan tu memang melepas lah nak makan banyak banyak..haha.….dekat senja jugaklah baru kit0rang nak balik….lepas sesi ph0tosoot muslimin dah angkat kaki dulu…girls yang tinggal s0lat dulu kat rumah cikgu….ada yang makan r0und kedua pun ada…*ketiga ke keempat 0r kelima pun b0lee…hehe..tak cukup dengan tu kit0rang pun tapau lagi bawak balik 0stel…habis licin cikgu punya baks0 ngan nasi ayam cikgu…dengan biskut biskut raya kit0rang tapau jugak !…kihkihkih

hamb0i pak cik syaiful...rancak st0ry nampak.....^^


babai cikgu........raya tahun depan kit0rang datang lagi.....^^

Special thank t0 cikgu jamaliah & family sebab sudi invite kit0rang…..memang tak rugi cikgu jemput kit0rang….habis licin makanan makanan cikgu kan….terima kasih jugak dekat driver kesayangan kit0rang….pak cik syaiful sebab dah bawak kit0rang….banyak betul cerita yang pak cik share kat kit0rang kan…memang b0leh buat kawan g0sip !


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN……^^
                                                                          

No comments: