Saturday, August 31, 2013

raya rumah madam ^^


Salam..any0ng hasey0 !!!

Selamat menyambut kemerdekaan kepada semua rakyat Malaysia ! hehe…actually bukannya nak buat entry pasal merdeka pun…..still pasal raya…*even raya dah basi…….memandangkan warden aku sangat baik hati bagi 0uting hari sabtu s0 dengan masa yang ada ni lah aku dan member member aku plan untuk beraya rumah cikgu MUET tersayang kami..Madam Rohazila……finally madam nak sambut kit0rang ke rumahnya…hehehe…siapa taknak makan free wey !



driver kesayangan...minmin..^^

wajah ceria mereka...^^


Even kali ni tak semua classmate aku ikut sebab masing masing sibuk dok nak beli barang ostel….s0 7 0rang je lah yang pegi……credit t0 ellyna yasmin yang sudi bawak kit0rang with avanza dia yang kaler hijau tu……hujan punyalah lebat….tak penah penah kit0rang 0uting dalam hujan yang lebat gila macam semalam….btw memang adventure….aku yang memang dah ada lessen ni pun  terketar ketar nak drive dalam hujan lebat !

here we g0 !!!


Kedatangan kit0rang disambut dengan baik dan makanan yang lazat lazat….el0k sangat lah tu….hujan hujan memang perut pun lapar tak terkata….ngehngehngeh….sempat jugaklah berkenalan dengan family madam…semunya ramah ramah belaka…..time tut v pulak tengah ada cerita R-One….ada shah rukh khan seyh…..hehe….


nasib baik bnyk traffic light....tangkap pict je la..

makanan macam macam ada !

Bila perut dah kenyang apa lagi….dengan tersipu sipu malu kit0rang pun mintak diri lah dulu….even agak segan sebab datang makan dan terus nak blah….sempat jugaklah kit0rang snap pict bersama….kenangan mesti ada wo0 ! *orang jiwa sentimental memang macam ni…pantang ada kamera…mesti nak tangkap gambar !

we all with 0ur bel0ved teacher....^^

pulang ke k0lej...


Thank y0u very much Madam Rohazila…..
We’ll always luv y0u……Happy Eid Mubarak !
May Allah bless y0u….



No comments: