Monday, August 26, 2013

wedding kak farahin & abang izzat naqib ^^



salam..any0ng hasey0 !!!
semalam best sangat sebab aku dapat attend walimatul urus ex-KISAS a.k.a k0lej kampung jawa.....rasa macam tak sangka dapat teng0k bekas sek0lah sendiri buat wedding kat dewan yang pernah di0rang jawab exam ...penah di0rang wat assembly.....dan dewan tu jugaklah yang jadi tempat perkahwinan di0rang.....sweet..??!!hmmm...maybe bagi siapa siapa yang memang teringin nak kahwin dengan budak KISAS sendiri kut......f0r me.....i h0pe n0t...sekali sekala dapat makan nasi minyak memang tak b0leh lepas ! lagi lagi nasi minyak ex-KISAS...hehe


semoga Allah merahmati rumahtangga kalian....^^


kalau cakap pasal ex-KISAS kahwin dengan ex-KISAS mesti semua budak sini teruja....sebab n0rmally kat sini sangat jaga ikhtilat....memang susah la nak c0mmunicate each 0ther senang senang jee...tak gitu KISASIAN..??!!!hehe.....buat siapa siapa yang teringin nak dapat j0doh dengan budak KISAS tu....doalah banyak banyak yeee....insyaAllah ada la j0doh agaknya.......setakat apa yang aku usya.....0nce ex-KISAS kahwin mesti semua nak tau di0rang batch berapa dan macam mana di0rang b0leh jumpa....kan kan kan.....dah beribu ribu s0alan yang sama aku selalu dengar.....haha....well..nama pun fitrah kan....pantang dengar bab bab kahwin mulalah nak bukak st0ry....btw interesting jugak pasangan kak farahin + abang izzat naqib ni....katanya di0rang jumpa kat Mesir....abang Izzat naqib ni pulak muda setahun dari kak farahin.....tapi dua dua memang sec0cok sangat.....sama kecik sama cantik dan tampan.....memang padan ! *dah j0doh Allah kan......by the way, aku sangat s0kong 0rang yang berkahwin muda....lagi lagi bila pasangan tersebut s0leh + s0lehah.......sem0ga Allah merahmati perkahwinan mereka.....ameen...^^


nak teng0k kisah kisah cinta...^^ jum !

No comments: