Saturday, September 7, 2013

pesta buah kampung jawa ^^



Salam..any0ng hasey0 !
Semalam ada pesta buah kat k0lej kampung jawa….pesta buah..??!! s0und’s great ! meaning kit0rang dapat makan buah banyak banyak…..bef0re makan buah kit0rang ada majlis tahlil & perpisahan pekerja pekerja veteran kat situ….dari petang semalam….balik balik 0stel je terus aku serbu katil….tengah sedap sedap tidur  bau durian pulak masuk hidung…tu dia….dah sampai dah durian duarian & buah segala bagai ! memang melantak habis la budak budak malam ni….semalam jugak aku berjaya c-mpletekan “fasting payment” aku buat julung julung kalinya ! c0ngrates my dear……puasa 6 suda..puasa ganti pun suda ! lepas buka puasa & s0lat kat surau…..aku dan member terus pergi dewan….lepas tahlil & majlis perpisahan…..semua pun serang lah dataran….even majlis perpisahan cam serabut semacam je tapi aku tahu..semua mesti tak sabar nak melantak buah…..haha..punyalah banyak gila buah ! ada durian, langsat, manggis, rambutan, pulut + santan …….macam macam lah ! kebetulan aku pun tengah rindu gila nak makan buah manggis ! err….dekat 20 biji manggis aku baham….nasib baik aku tak layan durian sangat…..hehe..

DAR bersepah dengan buah....!

khalidian....^^

an0ther GMC..

auchh ! sauk...sauk...

luvly d0rmmate...

thariqian again...^^

luvly GMC..!

with iffa afifa..^^


Yang penting aku dapat nikmati saat saat terakhir bersama GMC…makan buah bersama, bergurau bersama, bergambar bersama…..tak kira lah ada yang anti-durian ke..tak anti-durian ke…..


*Next week balik kampung ! setelah sebulan tak balik…..sem0ga plan “jalan jalan cari makan” berjaya minggu depan….can’t wait f0r next week…..^^


1 comment:

Faariis said...

sedapnya manggis. lama xmakan.