Saturday, September 14, 2013

present(s) segmen GA..^^



salam..any0ng hasey0 !!!

w0dering hadiah sampai rumah...


semalam sampai sampai rumah terus bukak l0ker..teng0k teng0k ada 3 hadiah yang aku menang sampai....the rest tak tahulah bila nak sampai......rasa macam best sangat masuk segmen GA...kepada mana mana kawan bl0gger yang tak reti nak masuk segmen GA ni senang je.....basicly kalau masuk GA ni k0rang just kena paste banner GA, like fanpage di0rang, f0llow di0rang 0r klik link earning di0rang...tak susah pun....daripada online je semedang kan.......s0 far aku tak penah la lagi buat segmen GA..tapi aku inv0lvekan diri jadi sp0ns0r GA...pilih hadiah yang senang & menarik jee.....advantage yang k0rang b0leh dapat kalau jadi sp0nsor k0rang b0leh :

#rapatkan ukhuwah antara bl0gger
#f0llower bertambah
#earning masyukkk.....$$$

*memandangkan sekarang aku tersangatlah busy dengan study & exam yang dah dekat ni s0 0fficially aku nak inf0rm yang aku st0p kejap j0in mana mana GA.....hari ni aku nak settlekan hadiah untuk pemenang segmen yang aku sp0nsor...lepas ni mungkin aku jarang / TAKK update bl0g...s0bs....study is pri0rity ! ingat tuu......

thanx t0 all sp0nsors !


5 comments:

Faariis said...

kongsilah hadiah tu. sharing is caring. x gitu? haha :)

cik karmila said...

haha..banyak girly present la..

Faariis said...

girly pon girly lah. haha. gurau2

cik kiera said...

tahniah yee :)

Sally Samsaiman said...

cer kongsi-kongsi hadiah tu :D