Friday, October 18, 2013

aidiladha with them :)


salam..any0ng hasey0 !
hehe..mo0d h0me sweet h0me ! agaga....*0rang dah habis cuti kau baru nak cuti..kejamnya pengetua kau.. ! kehkeh....malangnya 0stel aku tak macam muslimun punya 0stel....nak fly punyalah senang....it's 0kayy dear...n0thing t0 be dissapp0inted..l0ts 0f new things aku dapat al0ng beraya k0rban kat kampung jawa.....f0r sure with my luvly chingu(s)....^^

rintihan @ wall f12

MALAM RAYA..(malam paling so00obbss ! )
after maghrib aspuri kena berkumpul untuk hanandayy....(event anjuran BADAR)..bef0re tu ada rawcall....*menda ni paling aku lecehh ! after that sesi bertakbir.....perrgghh...rasa terkesan lah pulak kat hati....feel macam sambut aidilfitri kat perantauan lah pulak ! bububu ~ seyes t0uching bila teng0k th0se budak budak jauh esp budak budak f0rm 5 menangis sakan...maklumlah..2 bulan tak balik..hahaha..actually aku teringin gak nak nangis cam depa tapi apakan daya...aku duduk kat 0rang 0rang yang berhati batu...s0 setitik air mata pun tak keluar....

with sue n little kids..
luckily ada hanadayy..s0 terubat sikit rasa hati..paling tak b0leh blah bila MPPU bawak lagu "air mata syawal dari Siti..." memang terbuai lah perasaan yang nak balik rumah ni....hehe..btw aku tak inv0lve pun....dah selalu sangat dah melalak kat dalam d0rm....sehari memang tak sah kalau tak buat k0mpilasi lagu bersama f12...sempat amik peluang jadi "mak andam" with Iffa Afifa untuk make-upkan our KD d0rm yang sweet lagi jelita ni....nak catwalk lah katakan....thanks Iffa c0z j0in jadi mak andam untuk Kemy....muehehehe.....

ready t0 catwalk...
s0rt of hanadayy...

PAGI RAYA....^^
after prayer subuh pr0ceed with ma'surat & takbir.....bila time baca ma'surat punyalah ngantuk tapi bila start takbir terasa celik lah pulak....alm0st f0rg0t pagi tu pagi raya....tetiba kena pegi s0lat raya kat masjid Sultan Suleiman....ikutkan hati nak je baring kat katil......nasib baik perjalanan ke masjid diiringi bunyi takbir kat masjid.....semangatlah sikit nak pegi...kihkih

walking t0 masjid....^^
cr0wded..!


an0ther jemaah muslimin @ 0utside...

sampai sampai masjid punyalah penuh dengan ramai gila 0rang....memang tersepit la aku kat penjuru belakang tempat muslimat.....kesian pulak kat mak cik mak cik yang terkandas kat depan pintu masuk masjid tu.....mesti di0rang semua pelik budak budak manalah yang tak balik kampung 
ni....seri0usly memang padat gila maksima kat sana...tu yang peri0d tak datang..kalau datang memang tak tahu lah jadi apa....nak s0lat atas jalan pun tak b0leh sebab jalan basah...maybe ni last day aku s0lat kat masjid Sultan Suleiman....0ne 0f sweet mem0ry...^^

peace ^^
luvly d0rmmate..
luvly GMC....
jamuan raya aidiladha..^^
lepas balik terus masuk dewan besar...ada jamuan raya...*rasa macam pergi rumah terbuka raya pulak...menu takda la interesting sangat....but n0t bad....still ada catuan makanan....nasi himpit 4 ketul + rendang + kuah kacang + roti + air....huhu..an0ther sad thing family aku tak dapat datang pun....punyalah berangan family bawak makanan raya kat 0stel...thanks kawan kawan + adik d0rm yang bawak makanan banyak gila...memang penat nak habiskan semua makanan k0rang sampai tengah malam.....*tahun depan dah tak dapat rasa dah sweet things macam ni......anywayy....selamat hari raya aidiladha :)

burrgghhh......

No comments: