Saturday, October 19, 2013

last lecture MUET :)

it's alm0st satu tahun setengah aku spend time kat sana.....banyak benda yang aku belajar......0ne 0f the best thing aku dapat belajar MUET dengan cikgu cikgu yang hebat.....actually result MUET dah lama keluar pun but last friday last sessi0n untuk MUET lecture....ntah lah..rasa happy pun tak..rasa sedih pun tak....tapi banyak sangat benda yang aku dapat..masa MUET lah aku banyak kenal 0rang..*esp budak kelas lain.....kalau ada yang carik pasal dengan 0ur teacher memang mampus lah ! haha....wh0's never be the "victim" right..??!!aku pun penah ada sad + bad mem0ry time MUET...siapa yang tak penah nangis dengan MUET tue memang daebakk lah !


bef0re last lecture start..

an0ther m0ment..

paling best bila pr0g language enrichment after MUET examinati0n....banyak sangat pr0gram best yang kit0rang j0in....ada 10 grupp & aku termasuk dalam grupp Pearl 0f wAQAFAN..*actually tak suka pun nama tu but m0st 0f member grupp aku yang cadang....accept je lah....cam suci je nama tu...puihhh...but c0ngrates t0 grupp r0bust yang menang keseluruhan pr0g ni....sikit pun tak jeless..yang penting dapat belajar english ! hehe..lepas ni mungkin hari hari kit0rang sepi tanpa "drama drama terindah MUET"...huhu..*seri0usly last lecture memang serabut sangat..kena gerak sana sini sebab nak tanya pers0naliti 0rang....guy ke girl ke semua aku tanya.....feel s0 weird but it's under c0ntrol....aku benci gila pakai baju batik hitam tu ! tersekat sekat aku nak jalan !

P0W in mem0ry.....^^

headgirl 0f P0W !

thanks t0 miss Lin, miss Lini & madam Rohazila cuz be 0ur go0d teacher t0 us......we're really really appreciate it.....we're s0rry f0r all 0ur mistakes al0ng the less0n......we're never left english language ever.......^^

sempat amik pict miss lin jee.....tu pun senyap senyap..^^

1 comment:

nae nematoda said...

good luck muet , buar dapat band 6 :D
insha allah :)