Saturday, October 19, 2013

s0me tips bef0re exam :)


any0ng hasey0 !

we are GMC..

t0day nak balik kampung jawa.....t0 c0ntinue my j0urney......seri0usly cuak gila....start next week mesti makin sibuk...makin sibuk....dan ..tersangatlah sibuk.......by the way dah nak habis sem dah.....misi 6/11 bakal bermula ! banyak lagi preparati0n kena buat.....es0k kawan kawan STAM nak berjuang....! go0d luck k0rang......sem0ga mumtaz s0fi semuanyaa......

baek hati betul sek0lah aku ni...puihh !
bef0re nak exam ni jangan lupa jaga kesihatan k0rang....minum air banyak banyak....last week cikgu ada bagi susu dutch lady 24 k0tak..banyak gila wey..! rasa muak aku ngan susu...lagi lagi susu c0klat......s0 pandai pandai k0rang lah nak minum susu yang melambak tu.....*better jangan minum time nak belaja..k0nfem ngantuk ! hehee.....kebersihan diri dan persekitaran kena jaga....make sure buat cleaning duty hari hari....kena pandai uruskan masa dan uruskan stress.....aku tau memang semua tengah stress kan.....*lagi lagi duduk tempat berperaturan macam tu ! but d0 not take seri0us...kalau nak rasa langgar rules just langgar je....kalau kant0i tanggung sendiri la ! haha....jaga perasaan guru dan kawan kawan....d0n't be to0 eg0maniac ya ! respect each 0ther.....banyakkan dekatkan diri dengan Allah.....*dengan mengingati Allah hati akan menjadi tenang......lastly....study..study..study.....but make sure study depends kemampuan masing masing....ada certain 0rang study sikit je tapi cepat masuk...ada certain 0rang pulak study banyak gila tapi sikit je yang masuk dalam 0tak...kalau rasa malas study jangan study..kalau tak memang satu pun kau tak dapat.....paling penting....niat nak belajar kena betul.......belajar bukan untuk exam.......bukan untuk kejar 4PA or mumtaz s0fi semata mata......lastly......d0nt w0rry..be happy.....kumpullah sebanyak mana kenangan bersama kawan kawan sementara masa masih ada.....seri0usly....every m0ments have many preci0us values.....trust me....


gambatee !




1 comment:

Tia Fatihah said...

moga lepas ujian dunia dan akhirat :)