Monday, December 30, 2013

last w0rds 2013 ^^

salam..any0ng hasey0 !!!
thanks t0 Allah bagi aku hidup sampai ke hari ini......
rasa macam tak percaya lah t0day is the last day 0f year 2013 !
kejapnya berlalu tahun ni......by the way...tahun ni adalah tahun yang sangat c0lourful bagi aku.....
segala macam kenangan yang penuh suka duka......
yang berlalu...biarlah berlalu.....h0pe segala pengalaman yang aku dapat akan lebih mematangkan aku pada masa akan datang.....
hari es0k siapa yang tahu kan.......
dear year 2014.....
h0pefully tahun hadapan memberikan aku banyak erti kehidupan dan pengalaman yang aku tak pernah dapat sebelum ni......sem0ga ENGKAU melimpahkan rezeki dan kejayaan buat diriku....
aku d0akan semua kawan kawan aku especially geng bl0ggers sekalian dapat apa yang k0rang semua impikan.....






2 comments:

Kisah Si Dairy said...

welcome to 2014...

nuranne (formerly simplyseoul) said...

happy new year... let's do even better.