Sunday, December 1, 2013

Mega Giveaway By Iman Zakaria ^^

<
 Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v
Klik Banner Untuk Join
3 Hadiah Pilihan Saya :
1.Felt bo0kmark....^^
2.t0pup RM5 ..^^
3. 0fc0urse first prize...! heheheee...

buat siapa siapa lagi yang belum sertai silalah sertai segmen GA ni....daripada k0rang tak buat duk melangut je kat umah tu.......dan aku adalah salah satu dari sp0nsor segmen GA adik Iman ni....hehe..actually tak tahu nak create s0mething yang creative untuk giveaway ni....just nak wish kat adik Iman...sem0ga menjadi bl0gger yang success & feymes macam bl0gger bl0gger yang lain...*bukan senang kan nak teng0k bl0gger juni0r yang aktif macam ni....siapa lagi yang nak teruskan bidang penulisan bl0g kalau bukan adik adik yang bersemangat ni kan........h0nestly memang tak tahu nak cakap apa....thank y0u !



5 comments:

ain ruslee said...

datang berkunjung dari GA yg sama
Mega Giveaway by Iman Zakaria

Havinue said...

Good luck awak :)

btw,
Dah join belum? Kalau belum, jemput join :D Teddy bear 80 cm menanti anda!!! Jangan lepaskan peluang ini :> KLIK SINI!!!

Iman Feeqry said...

Terima kasih kerana sudi join. Selelsaikan ye mana mana syarat yang belum diselesaikan jika ada. Selalulah berkunjung ke blog Iman kerana mungkin berlaku penambahan syarat. Gudluck sayang sayang sekalian :) Wajib Baca : Peserta Tak Ikut Syarat

Ina Imani said...

Assalamualaikum. Jom join ga ni. Pastu boleh tak komen sesuatu kat entri tu? Kalau tak pun, buat smiley je ^^ Thank you :> Special Giveaway By Afiqah dan Super Duper Awesome Giveaway by Hannan

Thank you sangat-sangat sebab komen kat dua entri tu :]

Maaf kalau menganggu.

Ina Imani said...

Assalamualaikum. Jom join ga ni. Pastu boleh tak komen sesuatu kat entri tu? Kalau tak pun, buat smiley je ^^ Thank you :> Special Giveaway By Afiqah dan Super Duper Awesome Giveaway by Hannan

Thank you sangat-sangat sebab komen kat dua entri tu :]

Maaf kalau menganggu.