Monday, December 9, 2013

NANA AMEER'S FIRST GIVEAWAY ^^

Assalammualaikum :)
any0ng hasey0 !!!!
jum kawan kawan bl0gger ..kita ramai ramai j0in segmen GA dari NanaAmeer....
insyaAllah kalau ada rezeki mesti menang !

hadiah tak kurang hebat....! 

teringin nak hadiah
Tiana square scarf
Dress
*apa apa hadiah pun dah cukup bersyukur kalau menang...


saya suka teng0k NanaAmeer sebab bl0g dia cute sangat ! pinky pinky yaww gitu kan....n0rmally kalau 0rang yang suka pink ni mesti dia sangat feminine kan kan.....sweet, ad0rable and sensitive.....hehe.....sem0ga bl0gger NanaAmeer terus sukses dalam dunia bl0gger....sem0ga apa yang dihajati tercapai ! x0x0

*ada penambahan hadiah

Giveaway ini ditaja oleh : 


DAN SEMUA PESERTA DAPAT VOUCHER 10% dr JASPLE BOUTIQUE !

Tarikh mula : 31 OKTOBER 2013 - 4 DISEMBER 2013
Senarai hadiah 

4 comments:

Ainur Athikah said...

Assalamualaikum, follow sini. Jom join ga ni kalau belum join kerana berpeluang memenangi hadiah novel. :)

--> http://boladuri.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suamiku.html

Purple Lash said...

Hai , jom join Giveaway ni ? Hadiahnya berupa Novel Playboy Itu Suami Aku . Nak ? Kalau nak jom lah join ,okay ? http://sweet-dream901.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

Yun Sing said...

Singgah follow dari GA yang sama..
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/nana-ameers-first-giveaway.html
BTW boleh tolong tak? :)
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/boleh-tolong-tak.html

Qla Ndhrh said...

Hai dari GA yang sama. Jom join mini GA nie. Hadiah gegempak wooo. RM600+++ !!!! http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/mini-ga-rm600-disember-2013-by-emas.html